- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Gurulunk, WAZE?!
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
rumkola
üzenetére
Azok igen, de 9toe-nál már valami erősebb fajta van, amely nem sebződik, ha nem a pofájába lősz. A tüzes/elektromos párocskát anno úgy irtottam ki, hogy elfutottam előlük, át a banditák táborán, fel a tetőre, aztán szépen megvártam, amíg legyakják egymást.
Ill. a tüzesben még maradt élet, de nem sok.littlemole: Én is azzal voltam, de nem jött be a shotgun. Vagy csak a többi fegyóm volt jó. 36. szinten vagyok vele, de nincs már több küldim. Elindítottam Mordecait (gyúrok accuracy-ra), hát ennek a madara sem sok vizet zavar egyelőre.
Womb: Azt nekem is kiadta, de mi az a 2. szint? Csak mert nekem úgy tűnt, hogy az elejéről indul az egész.
Vagy felviszi a nehézséget, ergo még jobban csal? 
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 128GB 100% Akku,Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG UltraGear 34GS95QE Monitor
- Dell Precision 3620 Tower Workstation, E3-1245 v5,16GB DDR4,256GB M2 SSD,M2000 VGA,WIN11
- ASUS ROG Strix OLED XG27UCDMG
- iPhone 14 Pro, ezüst, karcmentes, kártyafüggetlen, 128 GB
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Apple Macbook Pro 2013 vége! 512GB SSD, I7, 16GB DDR3, Intel Iris Pro! Olvass!
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4651
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3060 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ill. a tüzesben még maradt élet, de nem sok.
Vagy felviszi a nehézséget, ergo még jobban csal?