- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- moongoose: Nagy méretű flac file-ok kiírása cd-re audio cd-ként.
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Brain turbó: Intel Xeon CPU asztali alaplapban
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jobbra fent van 3 ikon a menüjében az automatának(ahol kábé az inventory-ban a különféle lapok gombjai is vannak),ott tudod átváltani az automatát eladásra.nomeg ha szerzel gyógyitó páncélt,akkor a gyógyszer tárolása tök felesleges,és a páncélokat,stb se felejtsd el áttúrni,én sose hagyok magamnál,csak 3 fegyvert és kész,a többit ha olcsó cucc eleve fel se szedem,az eladáshoz képest szerintem sokkal több suskát lehet összeszedni simán...talán ami még bevált nekem,hogy a meele-killekre nagyobb eséllyel ad pénzt...nomeg át kell kotorászni mindent,rengeteg pénz van mindenfelé elszórva.jó helyekre meg minimum minden küldi után érdemes visszalátogatni tápolás céljából is,evidensen embereknél nagyobb eséllyel van pénz,én a bonehead-ékat legyaktam vagy 15ször,ahogy meglett a tüzes sniper,mert pár töltény,és jópár dolcsi,lőszer,és persze xp járt a dologért,több,mint a vadakért,és az elején nem volt más emberforrás sem,és még rém vacakul is lőttek

Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Elektronikai csomag (usb hub, display, hdmi kábelek, riser-ek)
- BESZÁMÍTÁS! LG 29WP60G-B 29 75Hz IPS UWFHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest