Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: Változások 2. rész
- talmida: My Art II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
jobbra fent van 3 ikon a menüjében az automatának(ahol kábé az inventory-ban a különféle lapok gombjai is vannak),ott tudod átváltani az automatát eladásra.nomeg ha szerzel gyógyitó páncélt,akkor a gyógyszer tárolása tök felesleges,és a páncélokat,stb se felejtsd el áttúrni,én sose hagyok magamnál,csak 3 fegyvert és kész,a többit ha olcsó cucc eleve fel se szedem,az eladáshoz képest szerintem sokkal több suskát lehet összeszedni simán...talán ami még bevált nekem,hogy a meele-killekre nagyobb eséllyel ad pénzt...nomeg át kell kotorászni mindent,rengeteg pénz van mindenfelé elszórva.jó helyekre meg minimum minden küldi után érdemes visszalátogatni tápolás céljából is,evidensen embereknél nagyobb eséllyel van pénz,én a bonehead-ékat legyaktam vagy 15ször,ahogy meglett a tüzes sniper,mert pár töltény,és jópár dolcsi,lőszer,és persze xp járt a dologért,több,mint a vadakért,és az elején nem volt más emberforrás sem,és még rém vacakul is lőttek

Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- A TCL egyebek mellett egy 1040 Hz-re képes monitorral készül az idei évre
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- 3D nyomtatás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 41mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lenovo T490S i5 8365U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
- Apple iPhone 17 Pro Cosmic Orange 256GB karcmentes 100% akku (49 ciklus) garancia 2026.12.29-ig
- AKCIÓS CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest