Hirdetés
- potyautas: Törpilla
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Hi all!
Én is rákattantam a témára. No nem azért, mert nincs cd meghajtóm, etc, hanem csak passzióból.
Odáig jutottam el, h usb-n van egy 98-as boot floppy.Ami nekem viszont probléma (ezzel eddig senki nem találkozott még kerek e földön??), h az i386-os mappában lévő winnt.exe nem azt a hatást kelti, mintha cd-ről indítanám a gépet - értsd: setup indul, F6-os gombos driveres lehetőség, szóval a jól megszokott procedúra.
A probléma, h a winnt.exe nálam vmi egészen más metódust képvisel; azonnal kidobja, h ő most felrakja az ideiglenes fájlokat egy HDD-re, és már vizslatja is a konfigot. Csak épp nem talál semmit (Sata). És kilép. Ennyi lenne nekem a winnt.exe.
Itt próbáltam már olyat, h az xp cd-be beforgatom a sata drivereket, de így se talál semmit. (igen, sp2-s, sőt sp3-as forrásom van, de ez b@szik felismerni a vezérlőmet külső driver nélkül
).Szóval azt szeretném elérni, h flashről úgy indítson, mintha egy cd-ről menne (setup indul rögvest). Ezt kétféleképpen lehetne - egyik megoldást sem ismerem:
1. vagy megtudom, h mi a fenét indít el boot-oláskor a sima cd (mert nem a winnt-t az fix, vagy ha igen, akkor manuálisan miért nem ugyanaz a hatás?!) és azt megjátszom manuálisan a flashről.
2. lényegében ugyanaz, mint az első pont, azzal a különbséggel, h vhogy cdfs-re kéne formázni az usb-s nyakbaakasztós lókukit (hátha a bootsectorokhoz van köze a sima cd-s procedúra titkának - ez lehet nagy hülyeség, de csak találgatok).
Aztán egy xp cd iso-t kiírni usb-re. Erre van már megoldás? flashre írni cd-t?Ebben kérnék segítséget!
Vagy minimum azt érjem el, h a floppy-s megoldásos parancssoros i386/winnt.exe-s téma működjön!

Előre is köszönöm!!
lo lo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Autós topik
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Formula-1
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SSD kibeszélő
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Cyborg 15 A13VF 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe gar
- Dell - U2715H / 27" / UHD: 2560x1440 / 60 Hz / IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- ÚJ egy bontatlan Apple AirPods 4 ! 1 ÉV APPLE GaranciA ! HK66P9Q0KT
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Itt próbáltam már olyat, h az xp cd-be beforgatom a sata drivereket, de így se talál semmit. (igen, sp2-s, sőt sp3-as forrásom van, de ez b@szik felismerni a vezérlőmet külső driver nélkül
).