- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zotya21
senior tag
válasz
TomiTheHero #358 üzenetére
szia hát szerintem drótozás szempontjából nem érdemes megvenni a drága bonsai drótokat hanem keresel valami réz vagy alu drótot ami keményégre neked megteszi
de mindenki maga dönti el
hát én is kb ebayon tudok keresgélni esetleg a marczika bonsai websopba talán van
-
TomiTheHero
csendes tag
válasz
TomiTheHero #347 üzenetére
Ahogy ígértem:
Ebben a 15 centisben jobban elfér, mint a régi 10-esben.
-
Zotya21
senior tag
válasz
TomiTheHero #345 üzenetére
hát én simán beleültetném egy kis homokkal keverve
mert azért van egypár virágföld aminek nem valami jó a víz áteresztőképessége
pl ami nekem volt utoljára volt virágföld háttt nem én vettem de beleültettem a fikuszt nem bonsait csak sima szobanövényként tartottat aztán megöntöztem és 1-2 hét mulva penészes volt a teteje úgy pangott a víz bentszóval azért kel bele valami ami segít lazítani
-
Zotya21
senior tag
válasz
TomiTheHero #343 üzenetére
Szia
Hát nemtudm miylen nyelven hívják így de szerintem ez egy kínai fagyal.
Nekem is van egy de igazából én földet talán egyszer ha vettem neki
általában sima virágföldet meg egy kis homokot meg max kertiföldet apró kavicsot ha teszek bele
de megvan 10 éve szóval annyira nem kényes erre de van aki pl akadama-ba ülteti a bonsaiokat ami viszont elég drága és macerás is mert nincs bent tápanyag csak a tápoldatból ami belemegy
én pl még tápoldatot se adtam neki talán sose pedig nemártanainkább évente átszoktam ültetni ugyis baromi nagy gyökeret növeszt
van mellette egy kínai szlem is azt is kb ezzel a módszerrel ültetgetem de azért most már én is neki akarok esni komolyabban és tényleg szépet csinálni nemcsak vagdalni meg ültetgetni
szóval a lényeg szerintem hogy legyen tápanyag elég a földben és a vízelvezetése is legyen jó tehát ne pangjon a víz ha sokat kap
pl olvashatsz az akadama-ról ITT
Új hozzászólás Aktív témák
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB CooleMaster MasterboxMB 600 CM650W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest