Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
Új hozzászólás Aktív témák
-
waccak
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon tetszenek a bonsai-ok, már régóta szemezek velük, de még sosem jutottam el oda, hogy legyen is egy. Öröm és boldogság, párom elárulta, hogy kapok egyet nemsokára
Ám más kérdésem lenne
Nézegettem a mini bonsaiokat, amik tényleg nagyon kicsik, és beléjük szerettem. A kérdésem az lenne, hogy ezeket lehet-e nevelni begyűjtéssel? Valamennyire értek a botanikához, kertészeti egyetemen tanulok (én inkább a szőlőben vagyok otthon
szóval értem a biológiai alapjait a dolgoknak, csak azt nem tudom, hogy ha egy fiatal (gondolom a mini bonsaiokat már egészen fiatalon kezdik el alakítani) hajtást begyűjtök, akkor az életképes lehet-e? Valamint a begyűjtés után, egyből földbe (vagy valamilyen keverékbe) rakjam, vagy folyami kövek közé, csak vízbe, hogy a gyökerek minél előbb regenerálódjanak (erre azért gondoltam mert mégiscsak egy fiatal csemetéről van szó, regenerálódásra sokkal hajlamosabb (szerintem)). Bármilyen segítséget elfogadok, főleg a mini bonsaiok tekintetében, és a begyűjtéssel kapcsolatban (tudom, meg is lehet venni, de szeretek kísérletezni, foglalkozni a növényekkel már egész kicsi koruktól fogva)
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s / M920s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest