- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
Hát én úgy vagyok vele ha már veszek is karit akkor legyen valami jobb ... főként meg ha nyomom a boinc-ot is akkor meg végképp. Ha már megy a gépem és az áramot is eszi nem számít az a +Watt
Ellenben veled nekem full hd-s led monitrom van. Nekem kell az erő.
Én egy Intel pentium dual core T2330-as procival (1.6 GHz) nyomtam meg még nyomom is míg nem jön meg a komplett gép. Ezzel a procival egy 800-900 között átlagot össze tudtam szedni. A celeron az inkább celeroncs ... már ne is haragudjDe a szándék az megvolt benned! De azért ha kiadsz egy karira 30K-t ... megérné meggondolni mi lesz mondjuk egy picivel később. Folyamatosan dobják ki a jobbnál jobb játékokat és elég nagy az elvárás. De ha nem játszol annyit simán elég neked az a felbontás ... jah igen a monitorod meg nem bír nagyobbat
Sajna ha veszel valami jó cuccot az mellé megint valami jó kell és így tovább ... a végén meg már elég mélyre kell nyúlni a zsebben
Én attól tartok nem lesz elég az a proci amit veszek a kari mellé
[proci]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest