- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyulus11
csendes tag
Hát én úgy vagyok vele ha már veszek is karit akkor legyen valami jobb ... főként meg ha nyomom a boinc-ot is akkor meg végképp. Ha már megy a gépem és az áramot is eszi nem számít az a +Watt
Ellenben veled nekem full hd-s led monitrom van. Nekem kell az erő.
Én egy Intel pentium dual core T2330-as procival (1.6 GHz) nyomtam meg még nyomom is míg nem jön meg a komplett gép. Ezzel a procival egy 800-900 között átlagot össze tudtam szedni. A celeron az inkább celeroncs ... már ne is haragudjDe a szándék az megvolt benned! De azért ha kiadsz egy karira 30K-t ... megérné meggondolni mi lesz mondjuk egy picivel később. Folyamatosan dobják ki a jobbnál jobb játékokat és elég nagy az elvárás. De ha nem játszol annyit simán elég neked az a felbontás ... jah igen a monitorod meg nem bír nagyobbat
Sajna ha veszel valami jó cuccot az mellé megint valami jó kell és így tovább ... a végén meg már elég mélyre kell nyúlni a zsebben
Én attól tartok nem lesz elég az a proci amit veszek a kari mellé
[proci]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyaralás topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- iPhone topik
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest