Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
shina
tag
Érthető a frusztrációd, hiszen segíteni akartál, a beígért egyszerűség helyett kaptál egy állandó fejfájást.
Ha mégis lenne kedved futtatni valamit, regisztrálj a BAM!-on. Válassz ki szimpatikus projekteket, sima BOINC kliens telepítése után meg add meg az account managernek (haladó beállítások közt) és kész is vagy.
A BAM annyit fog tenni, hogy automatán beregisztrál neked azokra a projektekre, amik érdekelnek, pont ugyanazzal az e-maillel és jelszóval amit a BAM!-on is használsz (így nem bukod el a kontrollt, de nem is kell egyesével szöszölnöd a regisztrációkkal).
A projekt választáson nem érdemes görcsölni, válassz ki néhány szimpatikusat, nem kell mindegyikre feliratkozni. Én például évekig mindössze három projektben vettem részt, amit idén kibővítettem párral miután a SETI kiesett. Eddig még nem unatkoztak a gépeim és nincs vele teendő, max annyi, hogy néha megcsodálom a pontjaim a statisztikai oldalon.

Új hozzászólás Aktív témák
- A legolcsóbb és a legdrágább új iPhone fogy a legjobban
- Nikon DSLR topik
- iPhone topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Automata kávégépek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Villanyszerelés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő