Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- weiss: Pant* rant
- Bezzeg annak idején...
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
Mindig futott, de most leállítottam. Elment a kedvem. Pl. Cosmology-nál is több hibás csomag lett mint jó. Pedig a gép stabil, biztosan a számoló motorban, vagy a csomagokban volt a hiba, és nem az én gépemmel volt gond. Majd egyszer visszatérek (vagy nem). Egyelőre parkoló pályára tettem.
Igen ezt az SU-t nyomatják a BOINC oldalán, amiben csak témákat, és régiókat lehet előnyben részesíteni.
Gondolom világszinten az jött ki, hogy így több gépet tudnak "befűzni", mintha egyedileg kellene projektet választania egy kívülállónak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest