Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
H.Ezredes
őstag
válasz #65537792 #59887 üzenetére
Köszönjük Tervezett karbanatartás volt. Pontosan tudta. 2 éve mielőtt még megvette elmondtuk 200E Km környékén mivel kell számolni.
#59888 FIREBLADE78
Az autó értékének ~20%-a. Nem. Melegvizes mosóval van kitakarítva.#59889 szimi57
Dehogynem
#59890 Chrys_
Persze még mindig azt mondom,hogy 200-250E Km között meg kell csinálni ezeket. Aki 200E Km alatt van és meg akarja tartani úgy,hogy nyugodt legyen és használja is az ~200E Km körül csináltassa meg.#59891 KAMELOT
A tulaj eszébe nem jut,hogy nyitogassa a motorteret. Hozza hozzánk 10 ezrenként olajcsere akkor minden ellenőrizve van. Természetesen ha jelezne azért,hogy kér hűtőfolyadékot / olajat akkor töltene rá de nem kell így nem nyitogatja..... Megy évi több mint 30E Km-t nem nyitogatni akarja hanem azt akarja,hogy legyen rendben és rendben is van....#59896 cOxeR
Nálad azért más. A legerősebb szívó motor van bent az is tuningolva és a legkönnyebb karosszéria kombó Úgy azért más.....►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
Chrys_
addikt
válasz #65537792 #60280 üzenetére
Itt elég sok programot találsz: bimmerscene
-
snorbi82
senior tag
válasz #65537792 #60955 üzenetére
Láttam, de 2 év alatt itt is ment 70e km-t. Nem akartam felvenni hitelt autóra (mert nincs hitelünk semmi. 3,5 bele fér autóba (meg javításra van félre téve), Tudom 1 milliót felvenni nem sok és marad még javításra is ha kell. Nehéz BMW-t venni (mert 120D nem jó.) Vagy X1 vagy 3GT kell.
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Puma K
nagyúr
válasz #65537792 #61286 üzenetére
Remélem a kollégái nem tudnak arról, hogy hány ember hal meg naponta közlekedési balesetben... vagy hány járókelő hal meg szintén naponta az utcán önhibáján kívül.
De ugyancsak remélem, hogy egyiknek sem jutott az eszébe, hogy elvigye egy villanyászhoz vagy szerelőhöz átnézésre.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Ck.
addikt
válasz #65537792 #61286 üzenetére
Pedig ha csak minden 100. cégnél van 3 ilyen kolléga, az már rövid távon is megteszi a hatását… Sajnos egyre többen asszociálnak a tűzre/kigyulladásra a márkával kapcsolatban.
Bár egyesek csak jót mosolyognak ezen és legyintenek egyet, de ha a sajátotokkal történik ilyen vagy hasonló, kétlem hogy továbbra is ezt a reakciót váltaná ki és ilyen rendületlenül fennállna a bizalom.
@Puma K:
Szóval ‘…jót vagy semmit.’ Értem. -
Chris0321
addikt
válasz #65537792 #61368 üzenetére
Elég sok tulajdonosa volt az autónak, a legutolsó eredetvizsga 2021.04.12-én volt, valószínűleg a jelenlegi tulaj akkor vette így szerintem azt mondaná, hogy ő nem tekertette és nem tudott róla, hogy hozzányúltak volna a kocsihoz. Én most néztem a szüfön a km állást, ott a vége folyamatosan emelkedik és van a végén egy valószínű elírás mert ugyanazon a napon beírtak egy 134 271 km állást majd egy 194 271 is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest