Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Topiklakók, és autóik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yeffy
veterán
válasz majnkopf #33884 üzenetére
lletve egy kérdés, hogy az emberek miért érzik kötelezőnek azt, hogy mindenképpen meg kell állni ha sárgára vált a lámpa? sokkal nagyobb baleset keletkezhet abból ha sárgánál satuzol mint ha sárgánál még átslisszolsz..
bocsi, ha belevau nem tulajkent, de gondolom azert satuznak itthon (most, h szabadsagon vagyok, latom is), mert itthon asszem mar ha a sargan is atmegy, azert is buntetnek. ami kb netto faszsag, mert, ahogy irtad, kurvara balesetveszelyes. ez se szol semmi masrol, csak penzbeszedesrol...
en kint a sargakon meg siman atmegyek, ha olyan tempoval kozelitem meg az adott keresztezodest, vagy roundaboutot, de ha tudok, akkor persze megallok.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Gsx-rr
veterán
válasz majnkopf #33884 üzenetére
Eloszor hangjelzessel figyelmeztet, es meg idoben,de mar olyankor amikor tenyleg jobb ha a fekre lepsz.
Itt van idod neked kozbeavatkozni.
Ez a resze jol mukodik,bar en meg nem mertem kiprobalni ,mi van ha nem fekezek.
Volt mar nekem meghibasodva. Vagyis a tablafigyelo kamera nem volt jol beallitva es hangjelzes volt ,de utana nem fekezett volna. De ezt inditasnal jelezte is.Lattam en mar olyan tesztet, (Top Gear) ahol valami Mazdaval probaltak ugy hogy az egyik odaallt a kocsi ele,ami igy nem utotte el.
Utana egy masik autot raktak oda amibe siman beleszaladt ugy ,hogy a huto is durrant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest