Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
na igen. ''műszaki informatikusok'' kerülnek ki a suliból, csak egy valamihez nem értenek : a számítógépkhez. nem tanítanak meg ''úgy gondolkodni, mint egy számítógép''. megtanulsz matekozni, fizikázni, logaritmust számolni, meg határértéket, és ennyi.
a helyzet : GPS-t (tudod, olyan navigációs izé) fejlesztek. és megmondom őszintén, lövésem sincs az elektronikához, vagy a metekhoz. hiszen hogyan fejlesztenek ma ? veszel egy hitachi mikrokontrollert, egy GPS jelvevőt, és egy GPRS modemet. összekötöd őket párhozamos, illetve soros porton. a mikrokontrolleren ANSI C programot lehet futtatni, és ha értesz az assemblyhez, és a C-hez, illetve tudsz RTFM (read the fucking manual) dolgozni, akkor nyert ügyed van. ennyi. említettem a folyamat során bárhol is matekot vagy fizikát ? asszem nem
szóval én kiábrándultam a közoktatásból, és nem azért mondom, mert savanyú a szőlő (nagyon jól lehet keresni diploma nélkül is). az oktatásról mellesleg annyit, hogy a GPS csak ''szabadidős'' munka (), főállásban a Fővárosi Közoktatási Információs Rendszert fejlesztem a Fővárosi Oktatástechnológiai Központban, és látok én itt eleget arról, hogy milyen a mi kicsi országunkban az oktatás színvonala - annak ellenére, hogy állítólag ''nemzetközileg elismertek vagyunk''. hát persze. kár, hogy még bizonyos fővárosi ügyosztályok vezetői is csak mosolyognak ezen
összességében a munkához kedv, kreativitás, tudásvágy és kitartás kell - szó sincs róla, hogy a limeszntartavégtelenbexakáadikonszorozvaead8 értékét kellene meghatározni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robot fűnyírók
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest