Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Köszönöm a válaszokat!
Igazából Édesapukámnak lenne. Meghallgatott egy pár fajtát és ez tetszett meg neki : [link]
Szerintem felesleges ilyen sokat költeni rá neki, hogyha youtuberól meg online rádióról fog zenét hallgatni. Tudnátok esetleg konkrét típust ebben az árban még említeni, illetve amit linkeltem az milyen lehet?
Próbálom rábeszélni az ilyen max. 70-80 ezer forintos kategóriára is, mert szerintem az is nagyon szuper lenne neki. Abban a kategóriában van esetleg valami best buy?Köszi mégegyszer
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Nagyon jó minőségű és hangzású hordozható hangszórót szeretnék vásárolni. Hordozhatóság alatt azt értem, hogy a házon belül tudjam ide oda rakni és telefonon bluetoothon keresztül zenét játszani.
Ár: kb. 200.000 Ft a határ, de hogyha azt mondjátok, hogy 100.000 Ft környékén is van már nagyon jó vagy akár alatta, akkor azt is szívesen meghallgatom.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! HP 250 G9 - i5-1235U I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Eladó 2db Pixel 7
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi