- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Őskoczka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdani100
csendes tag
válasz
Siamiáu #2752 üzenetére
Többen előrébb helyezitek a Sony SRS-XB30at, mint a JBL Charge 3at. Nos lehet Én vagyok botfülő, de nekem mind élőben, mind a teszteken sokkal szebb hangzást ad vissza a charge, a mély hangok meg konkrétan magasabb hangerőn teljesen elvesznek a Sony-nál, míg a Charge egyenletesen hozza a magas színvonalat minden hangtartományban.
Na de beszéljen egy teszt helyettem, páran ráhallgatnátok Ti is egy jobb fejhallgatóval:
https://youtu.be/YYeF-019CqI?t=6
-
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 3 a kiszemelt, de légyszíves bizonytalanítsatok el még így utolsó pillanatban néhány konkurenssel, hogy biztosan a legjobbat válasszam ebben az árkategóriában
Kifejezetten maradjunk amellett a hangszórók mellett, amik vízállóak. Köszi!
-
szdani100
csendes tag
válasz
adorjant #794 üzenetére
Hasonló árketgóriában találtam Én is egy versenyzőt, ráadásul PCadvisor a legjobb BT speakernek választotta a "budget"(100 font alatti) kategóriában
Teszt:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/speakers/sumvision-psyc-monic-bluetooth-speaker-review-3637772/A 20 legjobb budget speaker PCAdv szerint:
Sajnos nem nagyon hallottak itt a forumon erről, amit linkeltem. Angliából postával ebay-en keresztül, átszámolva kb 16k-ra jönne ki.
-
szdani100
csendes tag
Psyc Monic
Valakinek van esetleg ilyen? Ennyi teszt és megannyi pozitív gondolat még a legnagyobb gyártók cuccairól sincs. -
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 2+
Tud ajánlani valaki esetleg olyan megbízható, akár külföldi webáruházat ahonnan a 39 990 Ft-nál kedvezőbb ajánlatot találok a fent említett hangszóróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asus Zenfone 8 - komplett kompakt
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Battlefield 6
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Új Redmi Note 14 Pro 5G 256/8GB Black.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
- LG NanoCell 43" NANO76 4K TV HDR Smart (108 cm)csere is érdekel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest