Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
szdani100
csendes tag
válasz
Siamiáu
üzenetére
Többen előrébb helyezitek a Sony SRS-XB30at, mint a JBL Charge 3at. Nos lehet Én vagyok botfülő, de nekem mind élőben, mind a teszteken sokkal szebb hangzást ad vissza a charge, a mély hangok meg konkrétan magasabb hangerőn teljesen elvesznek a Sony-nál, míg a Charge egyenletesen hozza a magas színvonalat minden hangtartományban.
Na de beszéljen egy teszt helyettem, páran ráhallgatnátok Ti is egy jobb fejhallgatóval:
https://youtu.be/YYeF-019CqI?t=6
-
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 3 a kiszemelt, de légyszíves bizonytalanítsatok el még így utolsó pillanatban néhány konkurenssel, hogy biztosan a legjobbat válasszam ebben az árkategóriában
Kifejezetten maradjunk amellett a hangszórók mellett, amik vízállóak. Köszi! 
-
szdani100
csendes tag
válasz
adorjant
üzenetére
Hasonló árketgóriában találtam Én is egy versenyzőt, ráadásul PCadvisor a legjobb BT speakernek választotta a "budget"(100 font alatti) kategóriában
Teszt:
http://www.pcadvisor.co.uk/review/speakers/sumvision-psyc-monic-bluetooth-speaker-review-3637772/A 20 legjobb budget speaker PCAdv szerint:
Sajnos nem nagyon hallottak itt a forumon erről, amit linkeltem. Angliából postával ebay-en keresztül, átszámolva kb 16k-ra jönne ki.
-
szdani100
csendes tag
Psyc Monic
Valakinek van esetleg ilyen? Ennyi teszt és megannyi pozitív gondolat még a legnagyobb gyártók cuccairól sincs. -
szdani100
csendes tag
Sziasztok!
JBL Charge 2+
Tud ajánlani valaki esetleg olyan megbízható, akár külföldi webáruházat ahonnan a 39 990 Ft-nál kedvezőbb ajánlatot találok a fent említett hangszóróhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Hobby rádiós topik
- Battlefield 6
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- További aktív témák...
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3600 16GB DDR4 256GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva 450W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Kifejezetten maradjunk amellett a hangszórók mellett, amik vízállóak. Köszi!