- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- votlage71: Kábel menedzsment
- Balázs2: Gmail
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Sony SRS-XB43-ast használok egy Galaxy S10e-vel LDAC-val. Sajnos valamiért PowerAMP-ot használva elég gyengusz a hangerő, Youtube Music-nál vagy netrádiónál normális.
Valakinek van tippje, hogy mit kellene átállítani a PowerAMP-ban, hogy normális legyen ott is a hangerő? -
Barcelona95
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy hordozható hangszórót, de nem igazán vagyok képben a dolgokkal.
Elsőre a JBL Extreme 2-est néztem, ennél nagyobb méretet biztosan nem szeretnék.
Utána jött hozzá a Sony SRS XB-43, a kérdés az, hogy a kettő hogy viszonyul egymáshoz, azon kívül, hogy az Extreme drágább min egy 20-assal? Az XB43-as esetleg inkább a JBL Charge széria ellenfele?
Zeneileg mindenevő vagyok, bár inkább a pop, rock vonalon mozgok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Ryzen 7 5800XT: Gyorsabb, Erősebb, Tiéd lehet még ma! Rèszletre is!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3037, 96% Akkumulátor
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest