- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricco_hun
senior tag
Eustock.eu-ról ideér még karácsony előtt a Tronsmart Element T6 ha most hétvégén adom le a rendelést?
-
Ricco_hun
senior tag
Mac Audio BT FORCE 116 Bluetooth hangszóró Erről vélemény? Nekem nem feltétlenül gond hogy nem akksis, mert úgyis fix helye lenne egy asztalon.
-
Ricco_hun
senior tag
válasz
Ricco_hun #3677 üzenetére
Tronsmart element mega eléggé best buy-nak tűnik eddig. 2x20W és 12 ezer forint. Vélemények?
-
Ricco_hun
senior tag
Sziasztok! Évek óta nem követem nyomon a kütyüket és fejlődésüket, a BT hangszórókét meg pláne. Szóval légyszi mondjatok néhány tutit nekem.
A cél csak annyi hogy egy kis szobában edzés közben a lehető legjobb hangminőségben, a lehető legtöbb basszussal hallgathassak zenét a telefonomról. Nem 2 wattos, nagyon hangos, de f*s hangminőséget produkálóra van szükségem, hanem valami jobb darabra, ami visszaadja az eredeti zenét. Nem zsebre vágni akarom, hanem letenni egy asztalra. Árban max 20 ezer. Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ASUS RTX 3080 10GB GDDR6 TUF GAMING OC Eladó!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest