Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
Nejem megpurcantotta a táp részt egy rossz töltő adapterrel kicsit. Kijött a füst belőle és azóta csak bedugva megy. Dockin D fine. Tudtok embert, aki megszereli? Gondolom a biztosíték ment el benne, vagy bármi más még a tápban, de nyilván javítható.
-
RetepNyaraB
veterán
A hamisítást nem tudom, de az az érzésem, ez nem egy széles körben ismert cég ahhoz, hogy megérje másolni. Egyébként is az ára fix évek óta; gyártótól, vagy Amazonról véve nincs kockázat. Ha persze 39 euróért adjäk valahol, kezdhwtsz gyanakodni
Rá tudod dugni jack aux-szal bármire, nem kell kékfog.
-
RetepNyaraB
veterán
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
frankdelgado
üzenetére
A jbl go egy kalap szar (az áráért mindenképp), én biztos nem venném meg. Kivéve, ha hang nem számít, pénz sem, csak beférjen a zsebbe.
Blaupunktot nem ismerem (csak a céget).
Ebben az árkategóriában sajnos nagyon nehéz igazán kicsi és használható kütyüt találni.Ha elég, hogy a hátizsákban foglal (közepesen) kis helyet, akkor már másabb a helyzet valamivel.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Az is nagy neki sajna.
Én megpróbáltam.A Sáomi kistégla
és a Mi Pocket szpíker kb. az irány; otthonra ott a D fine..Kb annyit szeretne, hogy a telefonjánál hangosabb legyen egy kis osztályteremben. Komolyzenére, tehát a basszus nem túl fontos. Nem baj, ha nem nagyon orrbaszorult az a kis magas, ami kijön.
A piros tégla picit nagyobb, a kis Mi hurka picit kisebb és gondolom még ványadtabban szól.
Ha nincs jelentős különbség, akkor a kicsit venném.
Kivéve, ha az ilyen igazán méreten aluli kategóriában tudtok valami mást, ami jobb. -
RetepNyaraB
veterán
Szóval a barátnőm énektanár és kéne neki tanításhoz egy kékfog, amely nemdrága (15k max.), cserébe kicsi és szépen szól (relatíve nyilván).
Viszonyítási alap a Dockin D fine, amely ugyan jól szól, de bazi nagy hurcolászáshoz.
Előny az itthoni beszerzés, mert nem akar egy hónapot várni Kínára.Na szóljatok valamit

-
RetepNyaraB
veterán
válasz
wolfman
üzenetére
Nekem is az erősebb töltő van. Az első széria esetében hamar rájöhettek, hogy kicsire vették a figurát. Persze nem jófejség; a korábbi vásárlóknak adniukbl kellett volna újat.
(#4324) carl18@ egyáltalán nem éri meg, így sem. A most emlegetett DockinD fine jobb hangú. Mondjuk nem viheted be a kádba, az igaz. Illetve a kihangosítást lespórolták róla, de ha ezzel együtt tudsz élni...
-
RetepNyaraB
veterán
Ez régi dolog, mai akksiknak (nem beszélve a gyorstöltés nyírásáról) mind1.
Alul- és túltöltés ellen védettek. Nyilván nem szerencsés lógatni a töltőn feleslegesen. Én hardkór koromban rendszeresen játszottam órákat (értsd 4-6) telefonon, töltőre dugva. Persze izzott, mint egy gofrisütő és nem is szerette. De négy év után is megy. Persze azért elég szarul 🤣Szóval: töltési ciklus számít, a mettől-meddig az bizonyíthatatlan hoax.
Viszont a töltőn hagyás az sucks. -
RetepNyaraB
veterán
válasz
Krill77
üzenetére
Pont ez volt a kérdés is (amire én nem tudok érdemben válaszolni, mert nem használtam ilyet sose).
Egy 3 dolláros kékfog dongle, meg egy 120 dolláros A&K között óriási különbség van és nem csak árban.Tehát a srác kérdésére igazából az a válasz, hogy keressen aptX, vagy aptXHD képes továbbítót és ellenőrizze persze, hogy a másik eszköz tud-e ilyen szabványt, mert ha nem, akkor nem profitál semmit belőle. Viszont mindez 15k forintnál kezdődik.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Krill77
üzenetére
Hogyne lenne. Pl. Aptx, AptxHD gyakorlatilag veszteségmentes továbbításra képes (tekintsünk el most az oda-vissza konvertálásból eredő minőségromlástól). Egy mezei, mondjuk 4.0 meg erősen tömörített jelfolyamot képes tologatni. Az, hogy ez mennyire kihallható, főleg egy kocka zajongó hangszórón, más lapra tartozik.
-
RetepNyaraB
veterán
Sok féle zene van, nem értek egyet. Nem high end eszközt tesztelünk, csak egy nyavajás, vezetékmentes puffogót.
Ráadásul összehasonlításképp ott a wav sample a lista elején; remekül hallatszik a szutyok kékfog doboz versus rendes hangfájl különbsége.
A lista is viszonylag reprezentatív, bár közel sem teljes kép. Nagyon üdvözlendő, hogy ingyen és bérmentve valaki ilyesmivel foglalkozik. Nyilván elég nagy meló volt összehozni.
-
RetepNyaraB
veterán
Csak a saját Dockin D Fine-omat tudom vajazni. JBL-t sajnos megalázza. Árban pedig verhetetlen. Van nála jobb, de ár szinten a kanyarban sem.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
frogfoot
üzenetére
Megrendeled (nyitsz egy amazon fiókot), kifizeted a bankkártyáddal, vagy paypallal, mialatt gondosan ügyelsz rá, hogy ne a mocskos rabló Amazon, vagy a Paypal váltsa át a forintod (kilövöd a lehetőséget, bármennyire biztatnak, hogy ne tedd), majd kiszállítják. Semmi extra költség nem lesz.
-
RetepNyaraB
veterán
Megjött a Dockin. Igazából már kedden, csak én nem voltam itthon. Péntekről-keddre Németországból, az elég jó részidő

Gyönyörű kis darab, de nem az a .zsebbe beqúrós, indulás a partra. kütyü a maga 2 kilójával. Úgyhogy be kell szereznem egy D Solidot is (most már érdekel a márka). Nagyon kultúráltan szól, nekem csak annyi kritikai észrevételem van, hogy a basszust túltolták, miközben meg nem megy túl mélyre, bár utóbbit nem is várom el sem az árszinten, sem a hangszórók méretéből kifolyólag.
Jelenleg csak egy kis Mi3-mal tudom tesztelni (amelyre azért felhegesztettem egy alap Viper-t). Kékfogról jóval hangosabb, mint aux kábelről, de utóbbiról cserébe nem is szól értelmezhetően jobban, tehát nem fogom így használni.Konklúzióként olcsónak nem olcsó, de a hangjával versenyben levő konkurencia legalább dupla ennyibe kerül. A JBL Xtreme pedig nem versenytárs neki, legalább is hangzásban semmiképp.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Krill77
üzenetére
Köszi, bevallaltam, nemet Amazon.
full off: az Amazon valutavalto az mekkora ordas egy lehuzas! Kikapcsoltam, de igy sem vagyok benne egesz biztos, hogy most nem az ö rendszerük vegzi a konvertalast, hanem a bank.
Ugye az OTP is egy gennyes tarsasag, naluk a mai euro deviza arfolyam 319Ft körül van vetelin. Amazon-nal, ahol elözekenyen atvaltanak nekem a forintom, hogy jol lassam mennyit költök
ugyanez 333 Ft 
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
Eh az időlimit, bocs.
Esetleg Canton musicbox XS szóba jöhet..? -
RetepNyaraB
veterán
Helló, teljesen noob vagyok a témában azon túl, hogy meghallgattam a párosodásra hajlandó választékot egy MM-ben és a jbl-ek simán győztek, persze árban is.
Mondjuk 60k forint plafonig keresnék eszközt, nem érdekel a vízállóság, a parti fények és a hype, viszont a minél kultúráltabb megszólalás igen.
Főleg a barátnőm fogja tanításhoz használni.
Egy Cambridge Audio Yoyo S pl. jobb vétel egy jbl charge3-nál (persze drágább)?
Vagy mit? Nem feltétlenül költök el 60k-t rá, de többet egy forinttal sem.
Köszi 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- Huananzhi x99-bd4 (x99 BYD) + E51620v3 + 16GB Kingstone Hyper X ddr4 2133mhz
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Z790 Strix-A, 14700K, 2x16GB 7200 mhz, Tuf 4080, Corsair H1000i
- -ÚJ,2 ÉV GAR- GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR4! SZÁMLA! 70 féle ház!
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3905, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3531, 93% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én megpróbáltam.

ugyanez 333 Ft