Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Jelentem, tegnap délelőtt megjött a GGMM M4, 12.17 - 01.09. Európai raktárból kértem barnát, de nekem is írtak még karácsony előtt, hogy csak kínaiból tudnak már küldeni.. pirosat, ha megfelel.. de mondom oké, az is rendben lesz.
Kicsit nagyobb, mint gondoltam.
Egyébként minőségre baromira tetszik, az illesztések és az anyaghasználat hibátlan. Elegáns és jól néz ki a polcon, szebb, mintha egy fele ekkora fekete műanyag kis dobozt raknék ki (szerintem). Az tényleg igaz, hogy kicsit állítgatni kell rajta még külső equalizer programmal telefonon (legalábbis az én fülemnek), de ennyi pénzért teljesen rendben van a készülék ($ 85.20 volt mindennel együtt). Eddig Tronsmart Element Mega volt itthon, de gyorsan tovább lett passzolva.
-
kicsi444
csendes tag
UBOOM szerintem szépen szól, de kicsit "középhiányosnak" érzem. Lágy mélyek, csilingelő magas, de erőtlennek érződik a közép hiánya miatt.
Itt össze tudod hasonlítani a hangjukat: http://switcher.oluvsgadgets.net/
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 13 mini 128Gb- 100% akku
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Corsair Vengeance White RGB 2x16Gb 6000 cl36 bontatlan/új eladó (XMP/Expo)
- Dell Latitude 7290- I5 7 gen - 8Gb -256Gb
- Nikon D750 + 50mm f/1.4G + 24-120mm f/4G + Lowepro Mini Trekker AW szett
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 128 GB SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként minőségre baromira tetszik, az illesztések és az anyaghasználat hibátlan. Elegáns és jól néz ki a polcon, szebb, mintha egy fele ekkora fekete műanyag kis dobozt raknék ki (szerintem). Az tényleg igaz, hogy kicsit állítgatni kell rajta még külső equalizer programmal telefonon (legalábbis az én fülemnek), de ennyi pénzért teljesen rendben van a készülék ($ 85.20 volt mindennel együtt). Eddig Tronsmart Element Mega volt itthon, de gyorsan tovább lett passzolva.

)