Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ashiyo
csendes tag
Jelentem, tegnap délelőtt megjött a GGMM M4, 12.17 - 01.09. Európai raktárból kértem barnát, de nekem is írtak még karácsony előtt, hogy csak kínaiból tudnak már küldeni.. pirosat, ha megfelel.. de mondom oké, az is rendben lesz.
Kicsit nagyobb, mint gondoltam.
Egyébként minőségre baromira tetszik, az illesztések és az anyaghasználat hibátlan. Elegáns és jól néz ki a polcon, szebb, mintha egy fele ekkora fekete műanyag kis dobozt raknék ki (szerintem). Az tényleg igaz, hogy kicsit állítgatni kell rajta még külső equalizer programmal telefonon (legalábbis az én fülemnek), de ennyi pénzért teljesen rendben van a készülék ($ 85.20 volt mindennel együtt). Eddig Tronsmart Element Mega volt itthon, de gyorsan tovább lett passzolva.
-
kicsi444
csendes tag
UBOOM szerintem szépen szól, de kicsit "középhiányosnak" érzem. Lágy mélyek, csilingelő magas, de erőtlennek érződik a közép hiánya miatt.
Itt össze tudod hasonlítani a hangjukat: http://switcher.oluvsgadgets.net/
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Fitbit Charge 6 /Coral színű
- Asztali PC , i7 13700F , RTX 4070 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Asztali PC , R7 5700X , RX 5700 XT , 16GB RAM , 512GB NVME , 750GB HDD
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RTX 4060 Ti 16GB / 1TB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Apple Watch Ultra Titanium GPS+Cellular 49mm, gyári dobozában! Makulátlan!
- Lenovo Legion Slim 5 16AHP9
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest