Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
Megjött a t6 max (20k volt kuponnal) csütörtökön hát ennek hangszórónak tényleg se magas se közép borzalmas hangja van
DE és itt jön egy jó nagy de. Én azért vettem ezt hangfalat mert teardown videók alapján nagyon könnyű "tetejét" megbontani hogy hozzá férjünk "magassugárzókhoz" (amik szvsz ink középsugárzók) na én megtettem négy darab gyáriból kettőt meghagytam hogy legyen közép tartomány és az elsőt ami előre szól másikat ami pedig hátra kicseréltem 30w/4ohm (gyári 10w 8ohm) selyem dóm magassugárzókra amik rendelkeznek szűrővel gyárilag (hangváltó)
Most brutális hangja lett
volt már boombox1 hangfalam és eléggé felzárkózott annak a szintjére ezzel setuppal. Ahogy lett igazi szép magas az nagyon szépen kiemelte a mély hangzását de holnap küldök képeket szerelésről és van itthon flip5 hangszóróm azzal készítek egy összehasonlító videót. Már csak azért tudom flip5 nem ellenfél hogy viszonyítási alapnak mennyit javult hangzása mintha nem is az a hangfal lenne ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- alza vélemények - tapasztalatok
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Sorozatok
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Revolut
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Python III OC
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -30% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- ReZone Használt PC Bazár Megbízható gépek, korrekt árak.
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% i7-13700H 16/1TB Iris Xe 3K+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4077, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
DE és itt jön egy jó nagy de. Én azért vettem ezt hangfalat mert teardown videók alapján nagyon könnyű "tetejét" megbontani hogy hozzá férjünk "magassugárzókhoz" (amik szvsz ink középsugárzók) na én megtettem négy darab gyáriból kettőt meghagytam hogy legyen közép tartomány és az elsőt ami előre szól másikat ami pedig hátra kicseréltem 30w/4ohm (gyári 10w 8ohm) selyem dóm magassugárzókra amik rendelkeznek szűrővel gyárilag (hangváltó)
Most brutális hangja lett
volt már boombox1 hangfalam és eléggé felzárkózott annak a szintjére ezzel setuppal. Ahogy lett igazi szép magas az nagyon szépen kiemelte a mély hangzását de holnap küldök képeket szerelésről és van itthon flip5 hangszóróm azzal készítek egy összehasonlító videót. Már csak azért tudom flip5 nem ellenfél hogy viszonyítási alapnak mennyit javult hangzása mintha nem is az a hangfal lenne ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)