- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laslow
senior tag
válasz
Laslow #14830 üzenetére
Megérkezett a Tribit MaxSound Plus.
Már a frisített verziót kaptam (USB-C, stb.). Meglepően nagyon jól szól, ennél jobb hangminőségre nincs igényünk. A hangeffektek (bekapcsoláskor, stb.) nem vészesek szerencsére, de jobb lenne persze ha kikapcsolhatóak lennének. A Bluetooth 5 kapcsolat lakáson belül tökéletesen elég, amikor a legtöbb távolság és fal van köztünk, akkor is rendben ment az adatátvitel telefonról. Az AUX csatlakozó egy piros pont, bár nem tervezem sokat használni. Az e-book mód is jó, tervezem használni.
Az honnan látszik, hogy kb. milyen az aktuális töltöttségi szintje?
Illetve, egy - talán - ellentmondás: a dobozon IPX7 felirat szerepel, de a kézikönyv szerint meg ne merítsem vízbe. Most akkor baj neki, ha beleejtem a kád vízbe, vagy annyi víztől semmi baja nem lesz? Nem tervezek ilyet, csak azért jó tudni, mit bír kb.
Köszönöm az ajánlást, jobb lett mint vártam, maximálisan elégedett vagyok vele!
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Laslow #14823 üzenetére
"Fontosabb a szép hangzás mint a nagy hangerő."
Még mindig Tribit MaxSound Plus (nem tévesszen meg a cím ez az), vagy Tribit Xsound Go (kisebb, olcsóbb).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Gopro Hero 10 Black edition sok tartozékkal!!
- Brutál GAMER (I7-9700K/RX 6800 Aorus/Z370-F CHIP)
- Simrig eladó PS5/PC kompatibilis. (olvass leírást.)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged