Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: A síntrabant, a falunap és Jézus esete
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
Skillet
üzenetére
Az Anker jó választás, ha viz és porálló kell ami jól szól és sokáig birja talán Earfun go. Nekem is két hangszóróm van, a kisebb viz és por álló. Igy azt fogom be én is mindenre, 60% hangerő mellet szerintem egy 20 órát lazán el zenél.
Esetleg másik módszert vannak ez a szövet szatyrok, azon jól átmegy a hang de a port visszonylag megfogja. Esetleg vannak az a vékony anyagú hátizsákok. Abba is bele rakhatnád az ankert, és teljes mértékben védené a portól. A Hangját meg nem befolyásolja semmilyen mértékben!
Aliexpressen is van olcsón ilyen zsák, ami remekül védeni a por ellen. Igy nem kell 2 hangszórót venni!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kompakt vízhűtés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Kedvenc zene a mai napra
- Windows 11
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Apple iPhone 17 Pro Deep Blue ProMotion 120 Hz, titán dizájn, USB-C 256 GB iStyle Gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest