- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petyuska111
tag
Anélkül, hogy magasröptű vitába bonyolódnánk az aptx hd jelentőségéről:
1. 20e ft-os kategóriáról van szó, itt nem gyakori az aptx.
2. Hiába tudja esetleg valamelyik bt cucc, ha a mobilod nem tudja (a legtöbb használatban lévő mobil szerintem nem tudja), akkor meg tök mindegy.
3. Volt clavinetjunkie YT csatornáján egy teszt, ahol különféle mp3 zenéket, meg cd minőségű lossless számokat streamelt vegyesen, valami ajándék is fel volt dobva annak, aki megmondja, hogy melyik melyik volt, ő maga elismerte, hogy nem tudja megkülönböztetni az mp3-at meg a lossless-t, pedig hát a munkássága alapján elég szakértőnek tűnik. Tudom, tudom, vannak olyan ügyes mókusok, akik meg tudják (100-ból kb. 1, meg van még 5 aki azt hiszi...), hát akkor hajrá, a maradéknak ez totálisan irreleváns. A 20e forintos kategóriában biztosan. A hangminőség fontos, de azért túlzásokba se kéne esni. A drágább cuccok meg valószínűleg tudni fogják az aptx-et, nem mintha bármi jelentősége lenne az említettek miatt, a Vifák nem azért jók, mert lekezelik az aptx-et. No offence, csak leírtam, hogy mit gondolok. A lossless hívők vs. mp3 zenehallgatók közti vita kb. ugyanolyan régi és ugyanolyan kilátástalan, mint az android vs. ios vagy a windows vs. linux vita.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Microsoft Excel topic
- GTA V
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- További aktív témák...
- Dell 24" 1920x1080 full HD - webkamerás konferencia monitor hangszóróval! - gyári garancia 2028ig
- Dell Latitude 5590, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11 ÚJ AKKU
- Dell 27" UltraSharp U2713HM QHD 2560x1440 IPS DP/DVI/HDMI/VGA monitor - PIVOT is - több db
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Gamer pc 1080p
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest