Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
Igen, én is hallom, hogy sokkal szebb hangja van a simának. A + több mélyet ad, de olyan puffogósabb, kevesebb magas van, sokkal egyenetlenebbnek tűnik a hangja. 5 méterről hallgatva még jobban kijön a különbség. Ráadásul olcsóbb is sokkal a sima. Szerintem ez csak sima SW különbség, máshogy van hangolva, gondolom ezek úgy hangolják, ahogy akarják, és a plusz így jött ki egyszerűen nekik:-). Vagy lehet az elsőnél több mélyet kértek a felhasználók, és a frissítésben megkapták.

Nekem egy Tribit Maxsound Plus van.
(#6761) Ati1979
A tribit 700g, szerintem az 1-1,5 kg is simán még a portable kategória. És hát azért a jó minőséghez kell a súly is, meg a méret is. Legalább is a jó mélyhez kell a nehéz mágnes, meg minél nagyobb tányér :-)
Vifam sose lesz, ha csak nem nyerek egyet, igazából nem hallgatok klasszikust, hanem egyszerűbb rap-pop, éneklősebb diszkó zenéket, a fülem se olyan, mint oluvé.Most úgy hiszem, árban 200 usd-ig még hangzásban nagyot lehetne ugrani, onnan viszont feljebb már minden apró ki nüanszért, a legkisebb előrehaladásért is már csúnyán a zsebbe kell nyúlni. Kicsit olyan ez, mint az autók gyorsulása, 8 másodperces 0-100-at már könnyen el lehet érni olcsó autóval is, viszont onnan lejjebb már minden 10ed másodpercért már exponenciálisan nő az ár.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- 3db - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100 % Akksi, MS4047
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S10 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest