- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ldave: New Game Blitz - 2025
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Mondjuk, én szerettem a basszust, szóval engem nem zavar ha sok. + Pont a hosszú üzemidő miatt szeretnék ilyet. Azért bicikli, túrákat fogunk idén tartani. Sátrazás is lesz, meg sok odakint tölthető program.
Hordozhatóság végett én elégedett lennék a Tronsmartal.Mivel én táncolok is, az miatt később lehet veszek egy Dockin D fine-t. De azért azt nem szívesen cipelném magammal egész nap
A Sony SRS 300 is 1,6 kg, attól is már herotom volt, hogy megint ezt a dögöt rakjam a táskába. Néha-néha egy táncvideó felvétele miatt, jó volna a D-fine
A sok basszus miatt főként.
De ki tudja ha annyira elégedett leszek a Tronsmartal, nem is veszek tőle jobbatEredeti Terv az volt, lesz két hangszóróm egy nagyobb és egy kisebb. A Nagyot, táncvideókhoz, vagy kisebb partykhoz lehet használni, de a Tronsmart meg, bárhova magammal vihettem, nem kell direkt táskát magammal vinni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 12T Pro 8/256 GB kék / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest