Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
theobaldo
csendes tag
válasz
Animeme
üzenetére
Ha lehet egy javaslatom mindenki felé,mindenképp próbálja ki a készüléket mielőtt megveszi,rendeli stb...én az Arénás MM-ben voltam,fekete szombaton,de ahol nem ment a párosítás,adtak mini jack-et..bár eleve gyanús..na mind 1...szval kedvesem is azt mondta,akinek állítása szerint nincs is jó hallása,h bizony hallani a különbséget ... tudom, hogy nem olcsó kategória, de nekünk a Bose még mindig etalon..ja a linkelt összehasonlítós oldal is nagyon jó sztem,bár tudom,h a sokak által kedvelt kevésbé ismert márkák nem szerepelnek rajta..szval köszi a segítséget,s mindenképpen próbáljátok ki sztem..de megéri a vízen kenyéren élés .. XDDDD
-
carl18
addikt
válasz
Animeme
üzenetére
Hát attól függ mekkora az elvárásod. Egy kis doboztól ne várd el hogy akkorát szóljon mint egy házimozi/Hifi rendszer. Azért a Fizikai korlátok meg lesznek még, azért egy Dockin D fine, Jbl Extreme elég hangosan tud szólni. Súly/méret és a hordozhatóság ami miatt az ember bluetooth hangszórót vásárol, a kompaktság. Bár abba egyetértek vannak elég durva árazások a piacon.
Azért én halottam charge+ 2-őt élőbe, hangerő nem volt nagy de a hangja tiszta volt és a mélyhangok se voltak rosszak. Nem lehet ami te halottál az másolat volt? Kopintás?
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Battlefield 6
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Lenovo ThinkVision LFD E65 65" LFD kijelző új
- Legion 5 Pro 16IAH7H Intel Core i7-12700H CPU / 32GB DDR5 RAM / 1TB SSD / Nvidia RTX3070 8GB
- Szép DELL latitude 5420 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-1145G7 4Mag 16Gb 256GB SSD FHD IPS
- TP-Link RE700X AX3000 Rage Extender
- 157 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- OnePlus Pad Green nagy kijelzős, pehelykönnyű tablet 128 GB Wi-Fi Használt, karcmentes 3
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő