- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Épp ezen filoztam én is!
20E-ért zsír újan tudok lehet venni egyet!
Egy haveromnak volt charge 2+ igaz ö még 50E tájékán vette, és azt kijelenthetem hogy már nem működik.
Kilötte vagy recseget valami ilyesmi volt a történet. Hát ha az ember újanta veszi szerintem akkor a garancia időn belül kötelesek javítani vagy cserélni.Bár nem örök életre vannak már ezek csinálva az fix.
Nekem az SRS-BTX 300 2 éve van meg, semmi baja nincs. Bár mondjuk nincs is agyon használva, néha magammal viszem. Esetleg ha csinálunk valami kertit partyt és nyársalást!
Azért kíváncsi vagyok ha sokat használnák egy charge 2+ meddig bírná a kezembe!Valahol azt olvastam ezek a bluetooth speakerek élet tartalomra nem olyan igazi jbl minőségüek.
Akinek volt charge 2 vagy charge 2+ tudna róla nyilatkozni ?
Amúgy én találtam oluv videójába egy komoly kis hangszorót. De nem igazán kapni ezt magyarba, ez honnan lehetne beszerezni? a neve Soundbot SB525 minden igaz charge 2 -hőz hasonló a hangja. Videó címe erre utal rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Insta360 X4 akciókamera Invisible Dive Case
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu OnePlus 13 Brutális teljesítmény, elegáns külső 12/256 GB Black Eclipse 3
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest