Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
Épp ezen filoztam én is!
20E-ért zsír újan tudok lehet venni egyet! 
Egy haveromnak volt charge 2+ igaz ö még 50E tájékán vette, és azt kijelenthetem hogy már nem működik.
Kilötte vagy recseget valami ilyesmi volt a történet. Hát ha az ember újanta veszi szerintem akkor a garancia időn belül kötelesek javítani vagy cserélni.
Bár nem örök életre vannak már ezek csinálva az fix.
Nekem az SRS-BTX 300 2 éve van meg, semmi baja nincs. Bár mondjuk nincs is agyon használva, néha magammal viszem. Esetleg ha csinálunk valami kertit partyt és nyársalást!
Azért kíváncsi vagyok ha sokat használnák egy charge 2+ meddig bírná a kezembe!
Valahol azt olvastam ezek a bluetooth speakerek élet tartalomra nem olyan igazi jbl minőségüek.Akinek volt charge 2 vagy charge 2+ tudna róla nyilatkozni ?

Amúgy én találtam oluv videójába egy komoly kis hangszorót. De nem igazán kapni ezt magyarba, ez honnan lehetne beszerezni? a neve Soundbot SB525 minden igaz charge 2 -hőz hasonló a hangja. Videó címe erre utal rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen switch-et vegyek?
- Háztartási gépek
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Napelem
- Windows 11
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
20E-ért zsír újan tudok lehet venni egyet!
Bár nem örök életre vannak már ezek csinálva az fix.