Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
Pixx96
üzenetére
Próbáltam custom eq ajánlast taláni, de azt írták ult2 ben a legjobb. Én magamtól sosem éreztem késztetést az eq játékra, max ha valamit ajánlottak kipróbáltam. De most akkor elfogadtam a kommunitynek hogy jó ez így.
De amúgy igen ult1 ben mélyebbre megy vagy csak intenzívebb a mély , de ult2 ben valahogy jobban szól. Difi meg nem volt sok.
Torzítást nem tudtam kicsikarni belőle.Amúgy nem azt kell elképzelni, hogy nincs semennyi mély. Csak b2p hoz képest feltűnő igazán hogy kevés. Illetve ahogy írtam volt olyan hct szám, ami max hangerőn "szomorú" an szólt rajta
az b2p on még emberesen szólt. Mondjuk annak a hangszórónak (b2p ra gondolok) amúgy épp az az egyik nagy csodája hogy max hangerőn sem fogy ki belőle a lekesedés és dübörög bőszen úgy is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
az b2p on még emberesen szólt. Mondjuk annak a hangszórónak (b2p ra gondolok) amúgy épp az az egyik nagy csodája hogy max hangerőn sem fogy ki belőle a lekesedés és dübörög bőszen úgy is