- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
válasz
carl18 #19980 üzenetére
Már a charge5 is verte mezőnyt ebben a méretben charge 6 meg csak egy ráncfelvarrás tudtommal még a hangszórók se vaktoztak kapott 5w boostot új kinézetet meg ezt az AI soundot akksit nem tudom de gondolom az is nőtt passz ozt ennyi
még mindig nem tudom honnan ez a téma hogy megszűnt az uboom x mikor ugyan úgy kapni
oluvon kívül erről az esetről semmi hír sehonnan se hivatalos információ semmi tök felesleges ezt terjeszteni Magyar webshopban mindig hiány van kb amazonról ugyanúgy lehet venni (2 hétig nem volt csak kb) gyártói oldalról is... tök felesleges ezt terjeszteni majd ha már sehol nem kapni akkor megszűnt
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
carl18 #19980 üzenetére
"Idén jön a Boombox 4 is elég ígéretesnek tűnik." – ezt már korábban (többször) is írtad, de már akkor sem értettem, hogy ezt mire alapozod. A YT-n még eléggé kezdetleges összehasonlítók vannak. Igaz ez nagyon rövid, de talán még ez a leghasználhatóbb. Nem tettem le a hajam tőle, bár ez egy komolyabb / jobb tesztben esetleg változhat (picit).
A másik, hogy rohadt nagy dög lett. Könnyebb ugyan, de nagyon ormótlan egy cucc."Azért nem mindenki fizet egy hordozható hangszóróért 200e forintot."
Én spec. se súlyban sem méretben nem akarom az Uboom X felé menni. Sőt! Az én ideális hangszóróm valahol a Tribit Lava és az Uboom X méret között lenne valahol félúton.
Teljesítményben is hajlandó lennék a kompromisszumra. Ahogy fentebb írtam ez a JBL BB4 már benga nagy hangszóró lesz ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Drón topik
- Milyen processzort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen routert?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ROG Ally Z1 Extreme + ajándék ROG Cetra
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest