- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gtx560unlock
csendes tag
nem pont erre gondoltam hanem hogy csúnyábbak az új modellek számomra hangzás terén semmi javulás nincs charge6 is kaphatott volna pl még egy magassugarzót legalább 2.1 be szólna ilyen dolgokra gondoltam pl űr is vicc ami Xtreme meg boombox közt van labdába nem rúg Xtreme... meg ez is hogy Xtreme akksirol csak 60-70w amit tud töltőről sokkal jobban szól (100w) akksirol alig alig szólj jobban mint egy charge tudom mert végig jártam egész szériát. Azt hogy állítva tudod használni okés bár nem szimmetrikus inkább kicsit banán formájuk van elég hülyén néznek ki állítva
egyenlőre maradnak jelenlegi hangfalaim nincs mire váltani pb ultimate , uboom X, charge5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- ZIDOO médialejátszók
- Építő/felújító topik
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest