- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- sellerbuyer: Egy teljesen új platformot kapunk! Új korszak kezdődik?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
Szia!
Nem tudom van-e külön analóg kimenetes hangszóró. (Én még nem találkoztam olyannal, pedig szerintem is tényleg hasznos lenne.)
Azt tudom, hogy vannak külön receiverek és transmitterek, de még relatíve elég drágán adták őket, amikor utoljára rá kerestem. (Én is szerettem volna ilyet (ill. mindkettőt), aztán végül elnapoltam egyelőre.)
Esetleg jó alternatíva lehet ez a Csaszi72 által ajánlott TDA7492P -s cucc. Ahogy nézem ez megáll 3k -ból és még valami erősítő is van benne. Ha nem hajtod ki nagyon, akkor jó lehet a vonal bemenetre és legalább nem fog torzítani. (Lehet, még én is bepróbálkozom egyel valamikor, bár nekem analógról BT -re irányú cucc is kellene még mellé.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy S24 Ultra 8/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- ROG Ally Z1 Extreme + ajándék ROG Cetra
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest