- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- eBay-es kütyük kis pénzért
- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ZUK Z2 - Kicsi a bors, de erős!
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... de ennek nem pont az az előfeltétele, hogy dinamikusan változtassa az EQ-t a teljes tartományban?"
Háát ... nem tudom. Próbáltam átgondolni / megtalálni, hogy hol olvastam erről,de sajna nem jártam sikerrel. De, kb. mind1 is, mert Oluv is elengedte a Studio módot (lett helyette ugye a Desktop ...)
– update –
Nem szóról-szóra azt írja, de a sorok között én azt olvasom ki, hogy a gyári fw. Studio módjában nincs dynamic eq." ... vesz egyet otthonra, és nincs mellette egy másik ... "
Igen, ha nincs viszonyítási alap, akkor hajlamos az átlagost is jónak hallja az ember.
Én a Motion+ és a Boom után egyértelműen tudtam, hogy mit keresek: nem kell nagy hangerő, és mélyből se kell sok, de menjen mélyre. Utóbbit most csak az Uboom X tudja és részben a Lava. Én hallom, és engem zavar a Soundcore MBP és B2P túltolt "upper bass"-e ..." ... már értem a Motion+ hype-ot."
A Soundcore igazából ebből és a "sima" Boom keltette "hype"-ból és valós elégedettségből él, ill. építette nagyra a brand-et. Közben viszont a nyakára nőtt a Tribit és az Earfün is.
Beszedés egyébként, hogy a Motion+ -t még mindig kapni, miközben az X500 eltűnt a süllyesztőben (legalábbis az Eu-s oldalról).#19188 carl18
" ... 10-15% tölöttség alatt a uboom X van hogy 10% mellet lekapcsosl."
Én most 8%-nál tettem töltőre (általában 20% körül szoktam) úgy, hogy épp folyamatosan szólt 40%-os hangerőn (Desktop / Studio preset-el). Egyébként élek a gyanúval, hogy nálad lehet valami az akksival, ha csak így kikapcsolgat." ... rádugod egy tévére és filmeket is kellemesebb rajta nézni."
A line-in részét ki se próbáltam. Én TV-re is bt. módban kötöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Futás, futópályák
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Filmvilág
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Microsoft Excel topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó garanciális Hohem iSteady V2S gimbal
- Creative 3D Blaster 3Dfx Voodoo Banshee PCI (CT6760)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 14" 2021, M1 32GB RAM/1TB SSD Space gray
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest