- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Wolfskin #18751 üzenetére
" ... világossá vált, hogy nincs olyan, ami mindet tudja."
A 2-es pontod még mindig nem teljesen tiszta, de szerintem attól függetlenül, amiket javasoltam ezek tudják. Persze, dübörgő, 50 Hz alatti hangokat ezektől nem szabad várni." ... amiben beletették egy drágább márka által is használt hangszórókészletet ... "
Szó nincs hangszórókészletről. Picit olvass utána (de elég, ha megnézed a videót). Ez egy szoftveres megoldás, amit ma már jobb DSP-k is tudnak, csak itt a Harman adja azt az "okosságot", amit egy hozzáértő hangmérnök rengeteg idő alatt beállítgat (ld. Oluv munkássága az Erafün-nél ...).
Másképp: a hangszórók jó eséllyel a tucat sz*r kategóriája, amin a HARMAN AudioEFX 150%-ot javít, így nem sz*r lesz csak kaki. O.K. lehet túloztam, de az előbbi simán benne lehet a pakliban (pláne elnézve a magyar, Áfa-s kisker árat ...).Korábban írtad, hogy HD codec. Azt vágod, hogy LHDC? Nem LDAC! Ez csak azért érdekes, mert az almás cuccok eleve kiesnek, és mellette az összes Samsung telefon is.
Úgy egyébként is – szerintem – a hajadra kenheted ezeket a codec-eket ilyen hangszórók esetén. Én egyébként ezt nem értem a gyártók esetén, hogy miért erőltetik.
Fain az LDAC, de ahhoz olyan hangkeltő (általában jobb fej- vagy fülhallgató) kell, amin ki is jön a különbség, és nem csak az érzékeled, hogy jobban merül a cucc.#18752 carl18
A Tozo-nál ki lehetett kapcsolni a "welcome tone"-t? -
carl18
addikt
válasz
Wolfskin #18751 üzenetére
Igazság szerint ezt a Hifuture Ripplet én is néztem de ilyen Indiai márkának tűnik. Youtube olyan videókat láttam róla és akkor nem biztos a komoly kategória.
Én hallottam a Xiaomi mi 16 wattos hangszórót de nem volt el ájulva tőle ez alapján kérdés mivel jobb a új 30 wattos verzió.?
En is azt mondom számít a ár és mire kell talán a Xiaomi 30 Watt kicsit flip 6 koppintásnak tűnik szóval lehet jó is. De ebbe árba és méretbe nem kell tőle csodát se várni.Az biztos a Tozo Pa1 se tökéletes de a 16 wattos Xiaomit lényegesen felül múlta.
A sima első outdoor Xiaomi még nagy ferrit mágnest kapott. Meg 1x18650 cella hajtotta így akku idő se valami ész rengető.Nagyon kíváncsi lennék a Tozo hogy szól a új 30 wattos Xiaomi ellen.
Egyik videós írta Xiaomi 15 órát megy 30 százalék hangerőn.
Nekem a Tozo Pa1 azért fel hangerőn tudja a 10 órát és az a D fine fél hangereje majd nem. Bass módba kicsit halkabb de flat módba egyenlő hangerő fél hangerőn és egy 600 grammos kis hangszóró esetén jónak érzem.
Csak hát nem audiofil.de 15e forint alatt egyik se az.
Árukeresőn körül néztem de nem igazán láttam új sláger terméket ami instant buy lenne magyar piacon még mindig sok a kínai szemét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged