- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
glaci
őstag
válasz
matyi19 #1848 üzenetére
Egy JBL Flip2 volt előtte.
Szerintem nem törékeny (bár igaz, ami igaz még nem próbáltam dobálni), masszív cucc érzetét kelti, amikor kézbe veszem. (Ráadásul eléggé nehéz is (szerintem 2 - 3 Flip2 súlya), tehát van szerintem benne anyag bőven.)
Nekem tetszik a hangja, mert minden hangszín tartomány szépen telten szól belőle. (Tehát van magas, a mély nem puffog / köhög (mint pl. a Flip2 -nél, ahol csak egy bizonyos mély freki tartomány szólt szépen), hanem szól rendesen és bónusznak szerintem szép, erős a közép is, amit én különösen kedvelek.)Viszont halgasd meg! CSAK az én tapasztalataim miatt, ne vegyél ilyet! Csak és kizárólag akkor, ha Neked is tetszik a hangja!
-
Krill77
őstag
válasz
matyi19 #1848 üzenetére
Sem a sony, sem a divoom nem törékeny. Konkrétan baromi jól ossze vannak rakva. Eso allo mindkettő. Ne vizionálj kepek alpjan. A sony az xb3at a jbl charge 2 plus ellen kuldte. Van is olyan jo. A sony amugy nem Micro usb-s. Figyelni kell a kabelre. Egyébként bármelyiket eladhatod fel ev mulva ha úgy van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged