- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Rap, Hip-hop 90'
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
Nálam nemrég volt Sony XG500, kb mindent tud, amit írtál, nagy hangerő, jó hangzás, vízálló, mikrofont is rá lehet dugni, egyedül wifi hiányzik. Viszont nem olcsó.
JBL Authentics 300 nálam is tervben van, de egyelőre húzom a szám az ára miatt, viszont ha buli cucc kell, inkább a Sony.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Janaboy #17842 üzenetére
" ... a jövőhéten megjelenő TRIBIT StormBox Blast 2 lehet jó választás."
Látom Te elvégezted a "házi feladatot" (megpróbáltál utána nézni, mielőtt kérdezel)
A hozzászólásod elején nekem is ez a márka, ill. típus ugrott be. A helyedben én biztos megvárnám, mert elég komolynak (7 kg) ígérkezik.
Az Authentics 300-as nem party hangszóró. Nekem ami még beugrik – bár nem tudná sem árban, sem teljesítményben elhelyezni a Tribit-hez képest – a JBL Partybox Encore.
" ... honnan küldik (van-e plusz áfa stb)."
Én úgy tudom van EU-s warehouse-uk. Szerintem volt már itt a topic-ban olyan, aki onnan rendelt."Wifi (smart funkciók, Spotify connect stb) - nice to have, de ahogy látom erről le kell mondanom."
Erre (a célra) én egy WiiM Mini -t ajánlok ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest