- Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17718 üzenetére
Ja, lehet fogja, de az a sok bizonytalan vásárlón (és Oluv-on) már nem fog segíteni, mert nem hiszem, hogy okt. 15-ig elkészül. Mondhatni kizárt. Egyfelől kicsit ő is "fúj" az Earfün-re, másfelől, igaz, hogy szóba állnak Oluv-al, de nem lettek kebelbarátok.
Szerintem Alan most más "project"-en dolgozik, és majd csak utána ...#17717 SSlyTR
Az X azért kicsit más sztori, mint az L. Itt már alapból adott volt az app, és temérdek idő, hogy mindent tökéletesre csiszoljanak, és beütemezzenek (test készülékek a reviewer-eknek, majd "go live"). Erre, ahogy korábban írtam, sikerült mindent el ..., és most csodálkoznak, hogy nem jönnek a rendelések.
Ennél egy sz*ros, pár 10$ fülest jobban és profibban be szokott promózni az Earfun. Mondom, mintha kiszúrásból csinálnák.#17719 carl18
" ... miért olyan bonyolult Oluv beállításaival kiadni a hangszórót?"
Ez csak az én feltételezésem, de szerintem picit ebben Oluv is ludas (lehetett). Biztos volt pár kör: kész → ja, nem, bocsi, ez már jó lesz → picit javítottam az X preset-en → bocsi, de úgy gondolom ez lesz az igaz → ...
A végén pedig addig "csavargatta" a beállításokat, hogy a saját "legtutibb" fw.-t ugye nem bírta el a DSP (tws módban). Legalábbis ez volt a kommunikáció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest