- weiss: Pant* rant
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Peaceliker #17661 üzenetére
Még én is csak bele-bele néztem (hosszú: ~1 órás). Ami eddig átjött:
• kuponok: az Earfün egyszerre b@**ik ki Oluv-al, más tesztelőkkel. Előbbinek ugye – annak ellenére, hogy egy csomó időt töltött a hangolással – csak akkor jár az "apró", ha az ő link-jét használja a vevő, míg utóbbi(ak)nak csak 25%-os kupont ad (Alan is így járt).
• az Earfün magával és Oluv-al – újfent – ki... mert kiadja a hangszórót egy beta fw.-vel. Már itt is szóba került, hogy "Mickey egér kezű" tesztelő szintén élcelődött azon, hogy mekkora egy kaki a hangszóró, és hogy mennyire képes torzítani nagyobb hangerőn (ami jelenleg sajnos igaz).Szóval, amit szerintem el lehetett ...ni, azt megtette a gyártó. Ja, igen! Béna, bugos app.
Magyarán, ha most valaki vesz ilyen hangszórót, az csak azért fogja megtenni, mert hisz Oluv-nak, vagy mert teljesen vakon van, azt se tudja, ki ő, mi ez a márka, csak lát egy egész jó árú cuccot. Mindenki más jó eséllyel kerülni fogja. Vagyis hiába jön ki majd esetleg a jó fw. cseszheti mindenki.
(Elnézést a sok cifra szóért, de az ilyen szintű bénázás mindig fel ...)ui: Alan szerintem nagyon korrektül állt a teszthez. Még Oluv-al is kommunikált. Haverok nem lettek, de talán sikerült félretenni a korábbi sérelmeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Asztrofotózás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- Gamer PC- Rysen 5 3600, Asus Radeon 5700 XT(OC) 8gb VGA,16Gb Hyper x Fury RAM, Coolermaster K500.
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG Strix Z790-I GAMING WIFI
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- LG 32UN880P - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest