- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
francz'70 #15669 üzenetére
Telon nem állítottam direkt semmit, appjukban kapcsolatam, vagyis csak bangen, mert boom eleve mély kiemeléssel kapcsol be. Bang "sound pulse" on vt, ami saját "boostja", neki be kell kapcsolni, sajna nem úgy kapcsol be, ahogy hagytam.
Direkt így néztem össze őket. Találtam MBP hoz egy faja (nekem tetszik nagyon) eq beállítást, ezzel komoly mély jön meg és "kinyílik" a hangzás szépen. De közepén hangerőn jó, fentebb már túlvezérelte.Nyilván mindkét hangszórót lehetett volna még finomhangolni, bang-et tp eq val vagy teloéval, de direkt gyári állapotban akartam össze nézni.
Telot nem szeretem elállítani, mert más eszközzel is használom, tp eq appot meg lusta vagyok indítgatni. Ez mondjuk nagy előny nálam, hogy MBP emlékszik hogy hagytam kikapcsolásnál.... Bár ma egyik indításnál appban nem voltak ott a custom eq k (és gyárira tette vissza magát az eq) , fel is bosszantott, mert újra fel kellett vennem. Erre most ott vagy mind +amit ma felvettem
silver10
Hát én próbáltam, most több pózban több ujjal.. Nyilván ki tudom szenvedni, de 1p körüli idő kell hozzá, addigra 12x bosszantott fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged