Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Pajac: A csodálatos mandarin
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peaceliker
addikt
válasz
francz'70
üzenetére
Telon nem állítottam direkt semmit, appjukban kapcsolatam, vagyis csak bangen, mert boom eleve mély kiemeléssel kapcsol be. Bang "sound pulse" on vt, ami saját "boostja", neki be kell kapcsolni, sajna nem úgy kapcsol be, ahogy hagytam.
Direkt így néztem össze őket. Találtam MBP hoz egy faja (nekem tetszik nagyon) eq beállítást, ezzel komoly mély jön meg és "kinyílik" a hangzás szépen. De közepén hangerőn jó, fentebb már túlvezérelte.Nyilván mindkét hangszórót lehetett volna még finomhangolni, bang-et tp eq val vagy teloéval, de direkt gyári állapotban akartam össze nézni.
Telot nem szeretem elállítani, mert más eszközzel is használom, tp eq appot meg lusta vagyok indítgatni. Ez mondjuk nagy előny nálam, hogy MBP emlékszik hogy hagytam kikapcsolásnál.... Bár ma egyik indításnál appban nem voltak ott a custom eq k (és gyárira tette vissza magát az eq) , fel is bosszantott, mert újra fel kellett vennem. Erre most ott vagy mind +amit ma felvettem

silver10
Hát én próbáltam, most több pózban több ujjal.. Nyilván ki tudom szenvedni, de 1p körüli idő kell hozzá, addigra 12x bosszantott fel
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX One/S/X/360 Series S/X konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.80fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49MM -1 ÉV GARANCIA - MS3713, 100% AKKUMULÁTOR
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest