- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazger
csendes tag
válasz
Peaceliker #14291 üzenetére
Vettem egy akciós Tronsmart Bang-et, nem tudom melyik verzió fog jönni, a régi vagy az új. Igazából mindegy. Az lenne a kérdésem, hogy a Jet Audio Pro - val esetleg ki lehetne hozni belőle a basszust? Tehát a hangfalat nem állítgatom, az applikációval döngetem. (kb 7 éve nyúzok egy srs xb41-et. Azt is a Jet Audio - val kalibrálom, fantasztikus hangokat lehet kihozni belőle)
Köszönöm ha valaki hozzá szól...
Üdv,
-
zsiz
őstag
válasz
A Motion Boom-mal teljesen egyetértek. Mély az tényleg van benne. Használom már egy ideje, tényleg nem rossz, de nem győzött meg teljesen. Keveslem a közép/magas tartományt. Ti milyen EQ-val használjátok?
Én is hallottam már torzítást, de betudtam a gyengébb minőségű forrásnak. Azt vettem észre, hogy kint kevés a hangerő és a mély is kicsit eltűnik. Bent viszont néha meg már túl sok a mély.. Az extra bass gomb nem sok mindent csinál. Hallani valami különbséget, de nem jelentőset.
Azt a gumi bizbaszt nem csak kinyitni nehéz, visszacsukni is 😀 Nekem mindig kijött kicsit miután benyomkodtam. Aztán rájöttem, hogy ha nem az oldalán, hanem a tetején vagy az alján kezdem el visszanyomni, akkor a helyére megy rendesen.
AUX/usb annyira nem, de SD kártya nekem is hiányzik. Megvagyok nélküle, de jó lett volna ha tudja. -
francz'70
senior tag
válasz
Csatlakozom, köszi a részletes tesztet, élmény volt olvasni
Ami béna benne, hogy 2-3 vagy 3-4 hangerő állás között nagyon nagyot ugrik.
Sajnos ez tipikus Tronsmart, úgy látszik még mindig nem sikerült rendbe rakni, amúgy kellemesen csalódtam (teszted alapján) a Bang-ben, yt videókból kiindulva semmi ilyenre nem számítottam. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Köszönjük a részletes és profi beszámolót!
" ... nagyon nem szép, hogy a számban minden második ütemben eltűnik a basszus ... "
Na, ezt nagyon kevesen hallják meg / veszik észre, pedig létezik a jelenség (sajnos a Boost-omat is érinti, ami nekem van / volt ...). Zene és hangerő függő (minél hangosabban hallgatja az ember, annál kevésbé hallani), hogy mennyire hallani, és épp ezért nem alkalmas mindenféle muzsika - legfőképp halk - hallgatására. Arra még mindig az Motion+ a "tuti", csak ennek meg a mérete miatt nincs annyira testes mélye.Szóval szvsz. igény lenne egy sztereó (!), közepesen hordozható (nem ez a táskába bedobható, de azért kézben / autóval ide-oda elvihető) hangszóróra, ami képes normálisan (!) szólni alacsonyabb hangerőn is.
Manapság viszont a hangerő mindenek felett. Legjobb példa erre a Boom Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest