- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
Új hozzászólás Aktív témák
-
belashx
senior tag
válasz
belashx #14246 üzenetére
Még pénteken feltettem a legfrisebb(0.4.5) firmware-t az Uboom L-re.
Mivel az eredetivel nem sokat ment, részletekbe nem mennék bele, de első blikkre az eredetivel jobban szólt. Kissé sok lett a mély szekció. mást meg ugye nem tudok véleményezni. Gondolok itt többi tartomány milyenségére.Eredtei firmware megtalálható valamerre, vagy a supporttól kell kérnem?
Csinálhatnának 2 verziót. Egyet az eredeti, egyet az Oluv-féle hangolással, hogy pl. megmaradjon az akksi kijelzés a telón.Egyébként tetszik egyáltalán nem bántam meg, nagyon jó kis cucc.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
belashx #14246 üzenetére
Fú, én is majdnem rendeltem egy Uboom L-et. Nem sokon múlott. A szerencsém (?), hogy nem volt elég Eur a Revolut-omon, és nem akartam a hétvégi felárat kifizetni...
Mire eljött a hétfő lenyugodtam
Miután egyre többet hallgattam ilyen-olyan tesztekben, arra jöttem rá, hogy ez nekem túl sok. Úgy értem a magasak benne, amit Te is írtál.
Oluv szerintem kicsit túltolta a "bright", "sparkle" hangzást. Kíváncsi leszek, hogy nálad a legutóbbi fw.-vel milyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest