- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
én alapból úgy indítom el mindig a zenét, hogy a telón alacsonyra van állítva a hangerő, hogy véletlenül se kezdjen el üvölteni a hangszóró
Pont ezért én is mindig így állítom be vagy indítom el, de hiába, úgy ahogy írod kb. 50% on, (érzésre még kicsit talán több is) szólal meg, de figyelembe véve a hangerejét, nekem ez már nagyon hangos.Próbáld már ki légyszi, hogy alacsonyra teszed telón a hangerőt és bekapcsolod a hangszórót BT-on, hogy úgy marad-e a hangerő vagy így is kb.50%- on kezdi.
Nálam megy a hangerőszinkron, de hiába, bt-on bekapcs után mindig így indul
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Trk.Adam87 #14234 üzenetére
" ... ha maximum hangerőre állítom, kikapcsolom, majd újra bekapcsolom, akkor visszaáll ... "
Mi ez a hangerő mizéria? A telefonod v. a hangszóró nem tudja a hangerő szinkront? Esetleg te direkt kikapcsoltad?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új állapotú Samsung Galaxy A54 5G 6/128GB
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Garmin Fenix 8 Amoled 51mm Sapphire Carbon Gray DLC - Használt, karcmentes
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Vásárold meg most a Zalman T7-et, és élvezd a minőséget!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest