- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ldave: New Game Blitz - 2025
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
...EQval is tuti lehet rajta még javítani.
Lehet bizony, a "kásás" hangon is (ami inkább zene függő) segít.
Egy kicsit érdemes járatni, a második Groove megvételénél vettem észre, hogy az új mennyivel nyersebben szól
Amúgy gondoltam, hogy ár/értékben (pláne 5500) be fog jönni.
Nálam jól bírja a strapát, viszem, rakom, dobom ide-oda, nem féltem, bár a passzív membránra azért próbálok vigyázzni.Egy valamivel nem tudok a mai napig kibékülni vele, az a bekapcs után BT -on az első hang (zene vagy bármi) hangereje, hiába nyomom lefelé a hangerőgombot akár a telón vagy a hangzsórón, majdnem mindig üvőltve indul el, utána már nincs ilyen probléma
Nálad az Armor-nál is így van?
-
carl18
addikt
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
Én anno az Earfun Uboomot 42 dolláros áron ingyen szállítással 12800 ft-ból vettem. Annyiért szerintem remek vétel volt, és a Groove se olcsóbb.
Szerintem ennek a nagy előnye hogy nagy strapabíró a bevonat, ez ha le ejted se lesz sok baja. Meg nem olyan drága ha tönkre megy szívrohamot kapsz, ehhez hozzá nyúlhatsz malteros kézzel is.
Dockint leejteném keményen meglátszodna rajta, meg alkalmanként át kell súrolnom kefével mert mint apró szösz/morzsa is bele akad a rácsba.
Bár néztem pár Teardown videót, úgy látszik ennek a hangszórónak is a fő gyenge pontja a Driver. A Számlán az van áfa nélkül 4300 ft, és durva nekik már ezen rajta van a hasznuk. Az import költség gyártási díj és anyag ár. Bele se akarok gondolni mennyibe volt kínai nagy ker áron a 58mm driver ára? 200 ft ?
Az a olcsó filléres dóm a középen se túl biztató.A JBL Replikákba raknak hasonlókat ahol még az akku is utánzatt.
De még egy darabig hallgatom járatom, majd meglátjuk mi a hosszú távú tapasztalatom vele. Az 5500 mai világba meg már nem sok pénz, főleg minden drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy ruhás topik
- Apple asztali gépek
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- HP notebook topic
- Nintendo Switch 2
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Latitude 5430 27% 14" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS/
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest