- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tildy: Új élet kezdődik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
Trk.Adam87 #14230 üzenetére
...EQval is tuti lehet rajta még javítani.
Lehet bizony, a "kásás" hangon is (ami inkább zene függő) segít.
Egy kicsit érdemes járatni, a második Groove megvételénél vettem észre, hogy az új mennyivel nyersebben szól
Amúgy gondoltam, hogy ár/értékben (pláne 5500) be fog jönni.
Nálam jól bírja a strapát, viszem, rakom, dobom ide-oda, nem féltem, bár a passzív membránra azért próbálok vigyázzni.Egy valamivel nem tudok a mai napig kibékülni vele, az a bekapcs után BT -on az első hang (zene vagy bármi) hangereje, hiába nyomom lefelé a hangerőgombot akár a telón vagy a hangzsórón, majdnem mindig üvőltve indul el, utána már nincs ilyen probléma
Nálad az Armor-nál is így van?
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest