- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
LanyUs #13414 üzenetére
Hát ennyiért kétlem sokan veszik majd, max valami új gazdag aki nincs tisztában a pénz értékével és minden hülyeségre elfecsérli.
Még anno sok sok évi Hörbi csatornáján láttam az első ilyen Vibro Speakert. Amit egy bizonyos felületre lerakva, a rezgést alakítja át hangjá. Ez az anyagtól is függ milyen, és milyen jól szól...
Vakon én se fizetnék ezért 75E forintot, még a harmadát is sokkalom.KLANGEI Next vibrációs zenelejátszónkat Szabó András Csuti is kipróbálta :)
Hát gyerekek, ez valahogy "K&rvára Cringe!
-
hcol7
senior tag
válasz
LanyUs #13414 üzenetére
eleve tisztaban voltam vele, hogy a szaunas szubkukturaba nehez csak ugy hirtelen belecsoppenni, mert sokszor szembejott, hogy valamifele szalonmentalitas es elokepzettseg kell hozza, mint pl a jazz hallgatashoz, igy ennek tudataban kifejezetten szorakoztatonak talalom, ahogy tovabb van specifikalva az arany szin a leirasban, oriasi.
viccet felreteve amugy szeretem, es hasznosnak is talalom a szaunazast -amennyiben ez barkit is erdekel-, ez a szerko meg valoban eleg kulonleges, koszi a linket : )
kar, hogy osszelett almazva ;<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Milyen videókártyát?
- Steam Deck
- OTP Bank topic
- 100 millió dolláros bónuszokkal csábítja a Meta az OpenAI szakembereit
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest