Hirdetés
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
Szia,
Amennyiben még érdekel a téma, hogy hogyan lehet mobil hangcucc a céges autóban, esetleg ezen elgondolkodhatsz, persze ehhez is kell kábelezni kicsit, kell a magnótól kábel, meg az akksitól táp.
Ha folyamatosan Te használod a kocsit, akár megérheti azt a pár ezer Ft-ot, hogy bekábelezd a kocsit, és vegyél egy ilyet, ha, meg leadaod a kocsit, ott hagyod a kábelt az ülés alatt, a fő egységet meg viszed magaddal.Renegade RS800A aktív mélynyomó
...persze Sokol rádióra felesleges rákötni, ha közép, meg magas sincs, akkor a méllyel se fogsz menni semmire se
-
francz'70
senior tag
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
[link]
Kimondottan elektronikus zenékhez, brutális szinte mindent elnyomó basszussal, de EQ- val azért kozmetikázható ehhez a zenei stílushoz. A kettő együtt még jobban kitölti teret, mindezt nagyobb hangteljesítménnyel és már sztereóban.Ez is csak egy alternatíva, igazából az ilyen megoldásoknak a rákfenéje, a hangszórók elhelyezése...
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
d0pam1n #13330 üzenetére
"Milyen Bluetooth hangszórót ajánlotok 50 ezer Ftig autóba?"
Autóba? Szerintem semmilyet. Azt a bt. hangszórót, amit kényelmesen - és biztonságosan - el lehetne helyezni, - és még jól is szól autóban - még nem találták fel (ill. van a JBL-nek ez a fura hybrid cucca, de ...)
Szóval én fej- vagy fülhallgatót rendszeresítenék a helyedben. Esetleg vm. "viselhető" hangszórót (bár ilyet még én sem hallottam).
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BMW topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- Intel Core i7 10700/RTX3060/16Gb ram/256Gb SSD
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD IPS
- DELL Latitude 5520 Strapabíró Érintős Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD IPS
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
- Új és újszerű 15-16 Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest