- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Pajac: PassMark - Intel Atom D2700
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
carl18 #12710 üzenetére
...amit csinálsz inkább önbizonygatás hogy te milyen jól döntöttél"
Szerintem valamit nagyon félreértesz...
..hidd el nincs rá szükségemAmúgy meg nem ez az első bt hangszóróm
...csak ilyen hordozhatóra eddig nem volt szükségem,( igaz anno a gyereknek vettem egy- két noname vackot, (azok azóta is működnek) Kerti parti vagy sütögetéskor meg kiszoktam tolni a vezetékes bt-os "falbontó" NGS Wild Punk3 party hangfalat (na, az beszarás hogy szól) bent a hifihez és a házimozihoz bt audio adó vevőt használok, a soundbaron meg ott a BT. Szóval eddig igazán nem volt rá igényem, csak most jött egy ötlet, hogy jó lenne valami a műhelybe, de akár a kert, udvar is szóba jöhet. Csak közben annyira megtetszett, hogy azt vettem észre, már hordozgatom magammal a házon belül is
Az Alan Ross YT videó tesztre visszatérve, nekem kicsit furcsa, hogy a T6 Plus UE alapértelmezett beállításon volt, míg a Motion+ és a Flare2 custom EQ val
Nem tudom ez mennyire volt fair összehasonlítás? Nyílván nem kétséges, hogy jobb a motion+ és a flare2, de azért na....
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3362
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest