- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
francz'70
senior tag
válasz
<Adamsky> #12649 üzenetére
Nincs a "rendes beállítások" között ez az opció az itthon levő Samu telókon (S6 edge+, A52, S8+, Note10+) Lehet, hogy valahol elvan dugva, bár elég jól átnéztem, de mivel brutál sok beállítási lehetőség van, (pláne a Note-nál) így lehet, hogy tovább kéne nyálazni
Nincs más bt.-s cuccod (fej- v. fülhallgató, amin lehet állítani a hangerőt), amin ki tudnád próbálni?
De, van egy raklap BT- os eszközöm amin lehet hangerőt állítani, egy párat próbáltam is, pl. NGS Wild Punk 3 falbontóés két fejhallgatóval, Samsung Level On/Philips SHB 7150, de ezekkel is ugyanaz a helyzet, úgyhogy nem is kínlódtam a többivel (bár lehet, hogy a Samu soundbart még megpróbálom)
telefonon vagy a hangszórón csutkára tekered a hangerőt, így a másik eszközön tudod állítani a 0 és 100% között.
Ezzel meg az baj, hogy a minimum hangerő lesz nagyon hangos. Ha a telón rakom csutkára akkor még úgy ahogy, de ha a Tronsmarton tolom maxra, úgy már nagyon dúrva
Mondjuk addig azért kibírom így amíg letesztelem ennek a csodának a valós üzemidejétamúgy meg különösebben nem zavar, hogy mind a két eszközön tudom állítani a hangerőt.
Köszönöm a segítséget, neked is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Le Mans Ultimate
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- BestBuy topik
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest