- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
<Adamsky> #12392 üzenetére
Megvan mindegyiknek az előnye és hátránya is.
Droidnál úgy állítod be ahogy akarod,cserébe nincs az az előny mint a szifonnál,hogy ott megy a hívás ahol felveszed (persze menet közben lehet váltani,ahogy droidnál is).
Kocsiban pont azért jó a szifonos verzió,mert ha más is ül melletted és nem akarod hogy hallja a beszélgetést akkor nem a kihangosító gombját nyomod meg,hanem a telefont veszed fel.Ilyenkor nem lövi ki kihangosítóra automatán.
Ugyanez bt hangfalnál.Társaságban szól a zene,megcsörren a telefon,azon veszed fel,így nem hallja mindenki akár csak az első 1-2 mondatot is.
Viszont kikapcsolni se kell a hívás opciót ezeket megelőzve,így ha mégis hangfalon/kihangosítón vennéd fel,akkor megmarad a lehetősèg.
Droidnál teljesen mindegy hol veszed fel,mindig a bt-n fog elsőként megszólalni ha engedélyezve van a hívás.
Én a szifonost jobban szeretem,akkor is jobbnak tartottam amikor droidom volt.
Többször szívtam vele droidon a kocsi közelében.
Kiszálltam a kocsiból,de bt hatótávon belül voltam és ha jött egy hívás felvételkor ment a hallózás,mert ugye bent a kocsiban szólt a telón meg nagy csend.Sokszor kellett pár másodperc mire leesett hogy még mindig kihangosítón van a telefon.Na szifonnál ilyen nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kedvenc zene a mai napra
- Nintendo Switch 2
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Nyaralás topik
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest