Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
carl18
addikt
válasz
marquuard
üzenetére
Köszönöm!
Hát ez nagyon hizelgő, végén egoista leszek ( Viccelek)
Hát oluv az áldását adta az uboomra, és az oluv SWH oldalán egy jó fülessel vagy hangszóróval egész valósághü hangképet kap az ember. És én is pislogtam milyen komolyat szól az uboom, élőben még nem hallottam de az ok az emberek akikben bizzok mindegyik áldását adta az uboomra.
Na meg van egy Earfun Go amit tökre meglepet hogy szól, mert én se vártam tőle túl sokat. Gondoltam 430 gramm, nem lesz valami extrém hangja.
Aztán remeget a kezem a Micheal Jackson Billie Jean száma közben 30%-on, már akkor is tudtam nagyon jó barátok leszünk a hangszóróval
Hát azért remélem egyszer lesz lehetőséget egy Tronsmartot is meghallgatni élőben, vagy az uboom ellen egy T6-ot összemérni.
És akkor még jobban fogod értékelni ezt a mostani választást.
Minden esetre az Earfun mondhatni egy új ismeretlen márka, de teljesen jó hangszórókat állitanak elő, és tegyük hozzá azt is hogy elérhető áron van.
Egy Akción belül simán érdemes rájuk beruházni, akinek egy kompakt de vizálló hangszóró kell remek vétel.És főként azért is lepet meg az Ear Go mert a Dockin sokkal nagyobb és erősebb a basszusa már hozzá szoktam a Dockoló hangjához, igy az Earfun egy töredék teljesitményü kis hangszóró. Arra simán jó ha valaki túrázik, nyaral, campingezik és legyen egy kis háttérzene ami kellemes hangulatott varázsol mondjuk fél hangerőn.

Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB 512 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 143 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13500H, RTX 4060 (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 2 - i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A4000 8GB 1 év gar.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hát ez nagyon hizelgő, végén egoista leszek ( Viccelek)