- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
-
Bornie127
aktív tag
-
tucsok.
senior tag
Neki lehet hinni: clavinetjunkie szvsz.
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
-
creed33
aktív tag
Kinabol 2 het alatt megjon a cucc ok,de pl 15520 Ft eladási ár van feltüntetve fenti linken,akkor megkérdezem mégegyszer hogy erre rájön e plusz szállítási vagy egyéb költség még?
egyébként látva a kínai árakat már nem szánok rá 30-at
Köszi rendes vagy,még annyit hogyha nincs folyószámlám akkor hogy működik ez a paypal-os dolog?
-
creed33
aktív tag
-
Matada2.3
veterán
-
carl18
addikt
Amúgy látom te itt már nagyon rutinos vagy. Melyik a legjobb hangszóró a piacon JBL Extreme?
Jövőre lehet beruházok rá
Vagy gondoltam még hogy hangszórót építek, Ebayon vannak alkatrészek jó áron,volna benne pár passzív membrán is.És akkor nyomhatod a szöveget hogy ez magyar?
Nem Mandzsar!... -
carl18
addikt
-
Gabi 8906
senior tag
-
Gabi 8906
senior tag
-
dni
őstag
-
Gsx-rr
veterán
-
dni
őstag
Nekem van egy BLM-em, és azzal meg is vagyok nagyrészt elégedve az F4 pedig hasonló hanggal rendelkezik. A Páromnak vettem volna egy F1-et, 5e Ft nem volt rossz érte, de a vásárlás sikertelen volt a hétvégén, valami hiba folytán visszadobta a kártyát és csak most láttam. Vasárnap pedig láttam az F4-ről szóló videót és gondoltam rákérdezek, ha már újra rendelnem kell, hátha van kupon.
10ig kerestem volna alternatívát, 15-öt már sajnálok erre a célra, mert csak pár alkalommal lesz használva háttérzenének 
-
HardRic
addikt
Nem igazán van lehetőségem ilyenekkel összehasonlítani. Nagy hangfal mellett minőségben nincs mit szégyenkeznie ha hasonló hangerőt nézünk, de nyilván 2x 10W nem lesz olyan gyomorrángató mint egy szekrény méretű szett erősítővel

Nem tudom itt szokott-e lenni találkozó mint a füleses topicokban, de ha lesz egyszer akkor elviszem.
-
glaci
őstag
-
glaci
őstag
Nagyon meg voltam vele elegedve. (Amig mukodott ...)
Sajnos azota sem sikerult megcsinalni. Azt mondtak, hogy tonkre ment benne az alaplap es azt kell kicserelni. Eloszor ugy volt, hogy lesz bele 5k -ert masik, de aztan kiderult, hogy az nem jo bele, igy azota sincsen hangszorom. (Es nagyon hianyzik ...) -
glaci
őstag
-
hatpersze
tag
-
-szabi-
addikt
-
csaszi72
senior tag
-
csaszi72
senior tag
-
csaszi72
senior tag
-
csaszi72
senior tag
Nem azt mondtam, hogy mindig van. Pl láttam már itt az aprón 30-ért Onyx Stúdiót nem egyet. Jo az nem 24ezer de nem is 40W. El is vitték Én csak annyit mondtam, lehet néztem volna. De ha a vevo elégedett, akkor az egy jo vétel. Most "csak" egy Charge 2+ van, alkuval lehet az még 24 is. De ja, az meg nem 40W.
szerk- nem, nem az enyém és nem is ismerősömé! Ez nem hirdetés! -
csaszi72
senior tag
-
Gsx-rr
veterán
Most néztem a Jam Heavy Metal is 2x10 watt.
Egyre jobban tetszik,kézbe véve is minőséginek tűnik. Hangja kifejezetten tetszik.
Amire kell arra pont jó.
Csináltam egy videót ,sok minden nem hiszem kiderül ez alapján ,hogy valójában hogy szól.
felrakni nem tudom sehova ,de elküldhetem bárkinek és ha akarja kirakja ide. -
Bdanyy
addikt
-
Wendelke
senior tag
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
Gsx-rr
veterán
-
Wendelke
senior tag
-
Wendelke
senior tag
Kösz!
Bocsi de még egy kérdés.

Még nézelődtem, és képbe jött a Jam Thrill, 15.000 Ft-ért jobban megéri, vagy maradjak a XiaoMi-nál.
A Thrill is itthonról lenne, és gyorsabban megjönne mint a XiaMi. (Ezért is gondolkodtam el rajta) De ha nem éri meg a +5000 Ft-ot, akkor maradok a kínai rendelésnél, és a XiaoMi-nál.
-
Wendelke
senior tag
-
tucsok.
senior tag
-
jUUh
addikt
-
jUUh
addikt
-
tucsok.
senior tag
-
tucsok.
senior tag
-
bippeti
tag
-
Bornie127
aktív tag
-
Bornie127
aktív tag
-
Heyman
aktív tag
-
csaszi72
senior tag
-
f(x)=exp(x)
őstag
-
LanyUs
őstag
Szoktam bizony és az új cuccokat néha bolti ár fölé vagy közel azonosan lövik be. Van, aki 2e Ft-tal olcsóbbra. Ezek a 20.000 Ft körüli termékeknél tapasztaltam. Magasabb ársávban gondolom jobban nyílik az olló. Ezekben az esetekben általában várok a megfelelő bolti akcióra és bolti akciós ár alá ajánlok minimum 5e Ft-tal. Ha nem adja megveszem a boltból.

-
f(x)=exp(x)
őstag
-
Gsx-rr
veterán
-
atthany
aktív tag
-
Jarod1
veterán
-
rhonin
senior tag
-
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
-
razzorr
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Gabi 8906
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
Gabi 8906
senior tag
A boltban használtuk mennyezeti rádió helyett mert az rossz volt. Oda elég volt a 30% hangerő. Felette már munkavégzést zavaróan hangos volt. Nem lehet hogy hibás példányt használtál?
Nekem a Jam Trance Minit pl lenyomta. Mind hangerőben mind mély hangokban. Pedig arra 4 watt volt írva asszem.
-
Heyman
aktív tag
-
razzorr
őstag
-
6120
tag
-
Gabi 8906
senior tag
Teljesen újan vettem. Én szedtem le róla a nejlont. Sajnos ez ennyit bír. Olvastam róla. 2 db 4 centis hangszóró van benne+ egy radiátor mély.( Vagy minek olvastam.)
Max hangerőn veszett hangos tud lenni. De nagyon minimum hangerőn elképzelhető a 10 óra..
Az akku meg 2600 mah.glaci: Akkufresh matricárol hallottál már? Nekem feltudott újítani pár akkut.
-
glaci
őstag
Most hazaérkeztem és felraktam tölteni.
Biztos, hogy "beteg" az aksija, mert egyből a 3. LED kezdett el villogni az első 2 pedig világít, mintha már legalább 40% -ra lenne töltve. (Pedig ugye nem ...)
Hát ez van, majd utána nézek, hogy miképpen lehet kicserélni benne az akksit.
Addig megy van nálam power bank, majd ráakasztom, ha lemerül.
Szerk.:
Egyébként el tudom képzelni, hogy hirtelen feszültség eséses elfáradása van a lítium akksinak, azért nem szól, hogy merül, csak hirtelen kikapcsol. (Mert ugye egyik pillanatban még mondjuk 30%, a következőben meg már 0, aztán vége is a mókának ...) -
Tiger.
nagyúr
-
Gabi 8906
senior tag
-
glaci
őstag
-
csaszi72
senior tag
-
glaci
őstag
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
glaci
őstag
-
Krill77
őstag
-
Tiger.
nagyúr
Itt is azt csinálta alapból kéken világit de egy idő után elkezd villogni felváltva a kék és a piros, ez a töltésnél is így megy mig végül csak a piros villog elvileg akkor van feltöltve. Bár értelmesebb lenne ha zölden világítana. De a hangja nagyon szépen szól, olyan mint egy mini 3 utas hangfal
Filmezni tökéletes. -
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
-
gonger
senior tag
Media Marktban meghallgattam a Jam Heavy metal-t és összevetettem a JBL FLIP2-vel. Utóbbinak számomra jobb hangzása volt, tisztább. A Jam erős basszusban, de közepes hangerőn is már sok volt neki, rezgett az egész. Lehet, hogy csak az volt valami széthajtott bemutató darab, de továbbra is azt mondom, hog yhallgatás után kell iylen cuccot (is) venni.
-
Tiger.
nagyúr
-
Tiger.
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A komoly a vételi szándékom,de ez itt nem elég sajnos.Próbálkozom tovább,de ez a paypal is körülményes dolog nekem mert folyószámlám sincs,megszüntettem.Az ára nekem megfelelő lenne alku nélkül is!

Vagy gondoltam még hogy hangszórót építek, Ebayon vannak alkatrészek jó áron,volna benne pár passzív membrán is.
Nem Mandzsar!...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)